Maxi cosi babahordozoval kapcsolatos tapasztalatok?
Lehet sétáltatni benne, csak mint írtad, max. 30-45 percet, ne abban aludjon 2 órákat! Abban görnyed a gyerek, neki pedig egyenesen kell feküdnie!
Az én lányom is ordított a babakocsiban, mindig az volt hogy a gyerek az ölemben, a kocsit meg toltam üresen:))
Megszokta a Mózest egy idő után! Vettem rá lógós zenélő játékot, azt nézegette, próbálta megfogni, és akkor mentünk sétálni, mikor tudtam hogy aludni fog, már fáradt!
Szia!
Én abba szoktam sétáltatni, babakocsihoz csatlakoztatható nekem is! Nekem van, h 1 órát, van h többet van benne. Én kérdeztem, mondta a doki, h lehet... Maxi cosi van nekem is, nem a leggagyibbat vettem, így a doki is mondta, h ezek az újak már nagyon jók és ha nem egész nap van benne, nem lesz baja! Szerintem sokkal jobb is, mert kilát jobban, a sport rész meg az én lányomnak még nagy kicsit (6hós), én azt szerintem majd 1-2hónap múlva fogom elővenni és azt csatlakoztatni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!