Szerintetek milyen tápszert vegyek 6 hónapos kora után?
Figyelt kérdés
Most még speciálisat eszik Novalac IT-t. Bevallom őszintén, rohadt drága lesz ha már nem lesz rá támogatás (2300 Ft 400gramm) és szeretnék kipróbálni egy olcsóbbat.Nektek melyik vált be?
Még azzal kiegészíteném, hogy azért kellett ez a tápszer, mert szorulásos volt nagyon.Mára már a hozzátáplálás megoldotta ezt a problémát.
2012. szept. 17. 11:54
1/8 anonim válasza:
A lányomnak a Humana baby fitet írta fel a doki (AR tápszer), ezt lehet 3 éves korig, és az 500gr-os 620ft. Beszélj a gyerekorvossal, hogy melyik lenne jó.
2012. szept. 17. 12:00
2/8 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos a Bebát szokta javasolni.Annó ezt is írta fel és nagyon megfogta a székletét.Meg a Beba ugyan olyan drága, mint a Novalac.
A Humana-nak nincs sima nem AR-es változata?
Igazából ezt amit most eszik is ehetné 1éves korig, csak nagyon drága...
2012. szept. 17. 12:05
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2012. szept. 17. 12:06
4/8 anonim válasza:
Bocs az offért. Engem is érdekelne, mert a doki nem hajlandó csak bebát írni. Én is olyat keresek ami recept nélkül is kapható. Mert rohadt drága ez így havonta, főleg, hogy egyedül nevelem a gyereket. Kisfiam is elmúlt 6 hós. Köszi.
2012. szept. 17. 12:42
5/8 anonim válasza:
Sziasztok! A Milupa Fermentált hasfájásra, haspuffadásra, székrekedésre, bukásra való. Felírva 1066 ft. és 900 grammos, felírás nélkül valószínű, hogy a duplája. De én a helyetekben írattatnék, mert nagyon jó tápszer, finom is, és így nem is drága. Miért nem mentek be az ügyeletre, és ott írattatni meg a tápszert az ott rendelő gyerekorvossal? Ha már a saját nem írja ki! Bár ezt nem értem, hogy mit favorizálják a Bebát ennyire. A kisfiam is azt ette 5 hónapos koráig, aztán megunta. Az orvossal konzultáltam, hogy mi lenne a jó, mivel bukós a kisfiam, és közösen megbeszélve, pénztárcához igazítva ennél maradtunk. Nem lehet valahogy azt a gyerekorvost mégis rábeszélni,
2012. szept. 17. 12:52
6/8 anonim válasza:
A Humana Baby Fit valóban bukós babáknak készült, de az én gyerekorvosom pl. azért írta ezt, mert enyhe banános ízű, így szívesen eszi a gyerek. Nekünk meg hízni kellett akkoriban. Felírás nélkül is kiváltható, így 1200 forint körül van, amúgy kb. féláron. Ezen kívül ami még nálunk bevált az a DM saját márkás babylove tápszere. Szívesen eszi a gyerek 1200 forintba kerül. Egy-egy próbát megér. Ha nem válik be még mindig maradhattok a drága mellett.
3 gyerekes
2012. szept. 17. 13:12
7/8 anonim válasza:
Ha a sima tápszer is jó,akkor én a Milupát javaslom,most akciós a Rossmannban:600g 1499Ft.
2012. szept. 17. 14:34
8/8 anonim válasza:
6 hós kor után csak a speciális tápszereket írják ki! Kérd azt a fajta tápszert, mint amit az egyik anyuka írt (hasfájásra, bukásra, stb való). :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!