Mennyivel nagyobb lábbelit vesztek a gyereknek, mint az ő talpa? Hogy beférjen a sarkához az ujjatok vagy hogy méritek?
Kb. 1 cm-el nagyobbat.
Amúgy te vagy az, aki már 2 kérdést is feltett, hogy milyen cipőt vegyen, 23-ast vagy 24-est és hogy melyiket a 2 féle közül? :)
Ha igen, kicsit rápörögtél a témára, úgyhogy nagy levegő és zhuuuza!
Köszi. Az az igazság, hogy olyan buci lábfeje van a kicsinek, hogy csak ez a fajta cipő jön rá és most van kupon akció -15%, de csak a hétvégén.
Ezért fontos, hogy most döntsem el.
23-asa már van, csak nem magasszárú, magasszárúból viszont csak 24-estől van méret.
Ezért dilemmázom.
De megígérem, hogy több kérdést nem írok ki! ;)
Megrendelem az egyiket és ha nem jó a méret, majd cseréljük....nekem is elegem van a cipővásárlásból.
én mindig legalább 1 számmal nagyobbat vettem
de volt h 2-vel nagyobbat
átlag 2 számot nő a baba lába 1 év alatt de van h 3 is :-)
már csak azért is h: ha megvettem az őszi cipőt az még jó legyen tavasz elejére ha hirtelen jön a meleg és ne kelljen rohangálnom neki cipőért
de volt olyan h a téli csizmát még köv tél elején is fel tudta venni szal volt időm h nézzek másikat neki
amúgy ha egy számmal nagyobb az nem olyan sok sőt kényelmesebb is lehet neki mint a pont jó méret
a 2 nagyobb gyerekem most a nyár alatt nőtték ki az összes cipőjüket
mind a kettőnek 2 számot nőt nyáron a lába 34-ből 36-ra
hát iskolakezdésre tök jó volt még vagy 4-5 pár cipőt is beszerezni nekik :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!