Kis korkülönbség a két gyerek között?
Nekem ugyan csak egy gyermekem van, de a baratnomnek ketto.
A nagyobbik 16 honapos, a kisebbik pedig 3.
Nagyon nehez neki, ki se lat az egeszbol, de nem banta meg.Persze varja, hogy majd lekossek egymast.
Hivatkozhatunk arra, hogy gond mindig van, de nem mindegy milyen.
Nekem a nagyobb korkülönbség jön be, magam miatt. Mert én nem akartam, hogy egyik kicsi, másik pici, egyik kezem itt, másik fejem ott. :)
Egy nagyobbal már jobban szót értek, jobban megérti, ha a kicsi figyelmet igényel. S ez nekem fontos volt.
Egy percig sem mondom, hogy a kis korkülönbség nem lehet jó, mert biztos jó. Én viszont azt vettem figyelembe, hogy elbírjak a két gyerekkel őrület nélkül, és én nagyobb korkülönbséggel jobban bírom és jobban is élvezem az anyaságot, ami az esetünkben a gyerekeknek is sokkal jobb.
Mi úgy terveztük, hogy amikor 1,5 éves a nagy visszamegyek dolgozni, dolgozok pár hónapot és jöhet a kicsi.
Most a férjem külföldön van, mi is megyünk vele és mivel kamatmentes dolgozói kölcsönöm van, vagy jön a kicsi mielőtt 3 lesz a nagy, vagy fel kell mondanom és fizethetem a kamatokat is.
Még nem döntöttünk, de úgy érzem, nem fogom bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!