Védőoltás: most akkor hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Kicsit összezavarodtam. Szóval az érdekelne, hogy melyik védőoltás az, amit nem kell beadatni, de lehet kérni?2012. szept. 12. 22:30
11/23 anonim válasza:
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Akkor ezek szerint a "Meningitec, Menjugate" oltásról beszélt a védőnő?!
Volt olyan, aki ezt beadatta a babájának?
2012. szept. 12. 23:36
13/23 anonim válasza:
Az vagyok, aki már 3x írt:-).
Igen, kislányom a Menjugate-t kapta meg.
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Volt valamilyen mellékhatás? Mikor kapta meg a baba? Ti minden nem kötelezőt beadattatok?
2012. szept. 12. 23:53
15/23 anonim válasza:
A linkelős vagyok. Nem lehet, hogy a védőnőd a Prevenárra gondolt?
16/23 A kérdező kommentje:
Nem, mert megnéztem a kiskönyvet, azt megkapta.
2012. szept. 13. 00:00
17/23 anonim válasza:
Az oké, de 3-szor kell kapniuk. (2-3-4 hónaposan)
18/23 anonim válasza:
Ezt nekem egyszer elmagyarazta a dokim. Prevenar oltassal az evek alatt lenyomtak a pneumococcus okozta agyhartyagyulladasok gyakorisagat es eppen ezert felerosodott a meningococcus okozta ahgyulladasok szama. Megerosidott a bacilus. Ezert kell a menjugantet us beadatni. 2 eves korig kedvezmenyes ugy remlik 2000 ftba kerult. En beadattam mindket gyerkocnek.
19/23 anonim válasza:
én mindketött beadatam a kislányomnak .söt rota és tüdögyuládáson kivül az összes nem kötelezöt is .kutya baja sem volt egyik oltástol sem.
20/23 anonim válasza:
Többször válaszoló vagyok.
Nem volt egyik oltásnak sem mellékhatása. Majdnem 6 hósan, 8 hósan és 15 hósan kapta meg a Menjugate oltásokat, a rotát és a bárányhimlő ellenit adattuk be a kislányunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!