Baj ha a babám néha csórézik "álmában"? Oldalt fekve altatjuk. Tehát a lényeg, h fekve is csórézhat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 21:37
2/10 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok...
3/10 anonim válasza:
Hát ezen úgy meglepődtem h utánanéztem google-ban.Szóval h bukik.Igen,álmában is csórézhat.Nem baj,teljesen normális a piciknél,csak figyelni kell,nehogy hason fekve pl az orrába szippantsa.Én jártam úgy a lányommal,elég borzasztó üvöltés,fulldoklás lett belőle.
4/10 anonim válasza:
1-es...:D Bocsi, nem akartalak kinevetni, és írni se akartam, de amikor megláttam a hsz-et jót nevettem. :D Persze nem rajtad, hanem ezen a kifejezésen...
Ez kb. olyan mintha "a kisbabám bepisil" helyett "a kisbabám behugyozik" lenne írva...borzasztó...
5/10 anonim válasza:
2-es vagyok... hoppsz, ezek szerint sokan nem ismerik ezt a kifejezést... Jelzem, én utálom, de sok anyukától hallottam már...
6/10 A kérdező kommentje:
Büfizik. Bocsi anyutól, anyósomtól így maradt meg bennem a szó. :$
2012. szept. 12. 21:45
7/10 anonim válasza:
Felénk senkinek nem bukik a babája ,hanem csórézik. Ez tájszó, és semmi nevetséges nincs benne. Nem mindenki beszél hivatalos irodalmi nyelven.
A büfizés pedig nem azonos a bukással,vagy a csórézással.
Nem baj,mert ez minden babánál előfordul.
8/10 A kérdező kommentje:
A bukásnál visszajön a nagyja amit elfogyasztott nem? Mert az én babámnak nagyon kevés jön vissza és nem feltétlenül nevezném bukásnak.
2012. szept. 12. 21:54
9/10 anonim válasza:
nem, rosszul tudod. a bukás az amikor a büfivel vagyis a bent maradt levegővel egy kis tej visszajön.
ha a nagyja jön vissza az a hányás.
normális, hogy bukik, próbáld meg többet büfiztetni!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 12. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!