Mennyi esély van rá, hogy egy cigánynak meg egy magyarnak szöke hajú, kék szemű gyereke lesz?
Tegnap 22.35 - te aztán nagyon tudsz:) Újra írod az öröklődés eddig bizonyított rendjét?
A kék nem dominánsabb, mint a barna, a kék szemszínért felelős gén recesszíven öröklődik - alap biológia, nagyon régi, azóta többszörösen bizonyított tétel.
Kérdező: igen, lehetséges.
Az anyuci.hu számodra tudományos tényeket tartalmaz? Hát...
Csak tájékoztatásul: a barna domináns minden egyéb szemszínnel szemben. A zöld domináns a kékkel szemben, a kék meg mindennel szemben recesszív. A dominánsat jelölik az anyuci.hu-n is nagy betűvel, és a recesszívet meg kicsivel. Tehát megdőlt a tudományos tézised, mely szerint a kék domináns mindennel szemben:D
Nem tudom mit pattogsz ,nem írtam oda hogy na vazz ezt nézd meg micsoda bizonyíték,egyszerűn csak belinkeltem egy kalkulátort.
Amúgy igazad van csak paraszt vagy ,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!