Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Broncho-Vaxom immunerősítőt...

Broncho-Vaxom immunerősítőt szedett valaki?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Ma írta fel nekünk a doki. Van akinek jobb lett utána? Másik kérdésem, hogy szedtétek, mert a betegtájékoztató azt írja 10 nap szedjük, majd 20 nap szünet. Nekem meg azt mondta a gyerekorvos szedjük el a 30 tasakot, ez egy hónap, majd ez után 1 hónap szünet, és utána szedjük el a következő dobozt úgy ahogy betegtájékoztató írja. Vagy esetleg más immunerősítő, nektek mi használt.
2012. szept. 12. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt az én lányom is szedte,és nagyon jó volt neki.utána határozottan jobb lett.az adagolásra már nem emlékszem mert néhány éve volt,de szerintem bízz a dokidban és szedd úgy ahogy felírta.vagy ha kételkedsz benn hívd fel és kérdezz rá mégegyszer.én is csináltam ilyet.fő a biztonság.jobbulást nektek!
2012. szept. 12. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idős a kicsi? És miért kell ilyen drasztikus immunrendszer erősítő? A lehetséges mellékhatások amit olvastam, szerintem nagyon gáz. Én Igg Boost adtam a ksifiamnak konkrét immunerősítőnek.
2012. szept. 12. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
AZ én gyerekeim is szedték, és semmit nem hatott. Egyáltalán semmit. Viszont jó drága.
2012. szept. 13. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,az én kisfiamnak is ezt ajánlották,most elszedett egy havi adagot,majd 1 hónap szünet,és elkezdjük úgy,ahogy te is írtad,legalábbis nekünk is javasolták,viszont hozzátették hogy nem csodaszer....ezért én adok ebben a hónapban mást is.
2012. szept. 13. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nem tudom, olvasod-e még, de szeretném megkérdezni, hogy használt-e a Broncho-vasom? Szeditek? Nekünk is ezt írta fel a gyerekorvos, úgyanúgy 30 napig szedjük, utána 30 nap szünet stb. köszi a választ!
2012. okt. 4. 08:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia

Igen még szedjük, pont tegnap néztem még kilenc tasak van a 30 db-ból. Hatásáról még nem túl sokat tudok mondani, állítólag ez később érezhető. Most úgy néz ki 2 hete nem vagyunk betegek, nekem már ez is haladás, aztán, hogy később mi lesz majd meglátjuk. Emelett kapja a c-vitamint, és multivitamint is, a doktornő javaslatára.Egy próbát megér.

2012. okt. 4. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Köszi a választ! Én is remélem, hogy használni fog, bár még csak most kezdjük. Szeptemberben kezdtük az ovit, de azóta szinte folyamatosan beteg szegénykém. :( Én is adok neki vitaminokat is, de majd meglátjuk, ez segít-e.
2012. okt. 4. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nem tudom olvasod e még. Érdeklődnék hogy nektek végül is használt? Lányomnak most írták fel és érdekelne valóban hatásos e.
2013. febr. 16. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!