Motilium gyógyszert szedett valakinek a babája? Mi a tapasztalatod róla?
Bocs, nem a kérdésre válaszolok, visszakérdeznék...
Refluxos a babád hogy ezt kaptátok? Az enyém is az volt, és mi a Nexiumot szedtük. Az nagyon jó volt.
2 éve eszi a motiliumot, 5 hós kora óta.
Jó,ha eszi nincs gond. Viszont kell előtte egy EKG mert ez nem csak a gyomor záróizmaira hat hanem minden izomra, szóval makk egészséges szív kell hozzá. Hisz arra is hathat ha gond van a szívével, mondjuk szívritmuszavar vagy ilyesmi.
Sziasztok!
A Gastrotusst próbáltuk, de nem igazán segített. Az utolsónak köszönöm a külön infót, nekünk et nem említette a háziorvos. Tanácstalan vagyok, hogy adjam-e. 3 hónapos a kisfiam, voltunk ultrahangon is, ott nem erősítették meg a refluxot, de nem szoptatás után vizsgálták, pedig úgy tudom, hogy azt csak akkor tudja megállapítani. A tünetekkel rendelkezik szegényem, bukik, csuklik sokat, tüsszög, sír ha leteszem vízszintesbe.
Vidd el gasztroenterológushoz én azt javaslom.
Egyébként az ultrahang sem 100%. azt úgy kéne, hogy éhgyomorra megultrahangozzák, majd inni kell neki és azonnal újra ultrahang.
De a gasztron csinálnak izotópos vizsgálatot is, az már biztosabb, mint az UH.
Javaslom még a nutriton sűrítőt mindenképpen szopi előtt. És emeljétek meg a kiságyat legalább 15 fokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!