Kiságy festés? Segítség.
kár hogy nincs itthon az asztalos férjem,ő tudná a választ
nekünk egyébként simán át van csiszolva,és selyemfényű lakkal van lekenve, ami környezetbarát, és nem árt a babának majd amikor előszeretettel fogja rágcsálni :D
finom csiszoló papírral menj végig rajta
utána jöhet a következő réteg festék
ha még az is érdes száradás után akkor még egyszer menj rajta végig csiszoló papírral és festés
3 réteg festék után már nem lehet érdes
Nem tudom milyen volt korábban, natúr vagy festett. De valószínű csak annyi a gond, hogy meg kell csiszolni, mert a festék felhúzta a szálakat. De lehet, hogy poros volt a felület.
Vegyél 150-180-as csiszolópapírt, valamint kb 180-as csiszolószivacsot a festékboltban.
Finoman csiszold meg, érezni fogod, hogy sima lesz.
Utána töröld le róla a port, és mehet rá a második réteg.
A vízbázisú festék jó, de abból is van matt selyemfényű, illetve magasfényű. Nézd meg a tied milyen. Ha matt, akkor vegyél egy doboz selyem-, vagy magasfényűt.
Ha tuti tartósra szeretnéd, akkor érdemes lakkozni, mert védi a festéket karc ellen.
egyébként a selyemfényű totál matthatású
legalábbis a miénk, hiába átmentünk rajta 2szer
nem tudom most milyen márkájú már..
első voltam
Kicsit gyorsan jöttek a válaszok. :)Látom már, festve volt.
5-ös voltam. Asztalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!