Babahinta / rezgő pihenőszék?
Neked van gyereked? Szerinted ha sír, nyugtalan valamiért a baba fogzás hasfájás láz, akkor megnyugszik egy rezgős pihenőszékben?
Rezgős pihenőszékünk van mert kaptuk, és nagyon szeretem mert ha a család kint vacsizik a konyhában a kicsimnek nem kell a szobában kuksolni, kint lehet velünk.
A rezgős funkció semmit nem ér. Babahintánk nincs mert nem úgy alakult de jó hogy nem vettünk mert kinőtte volna. Holnap lesz 5 hónapos és már 9 és fél kg.
A lányomnak nem volt pihenőszéke a konyhaasztalon a hordozóban ült mikor ettünk, de nem volt neki kényelmes és akkor valahogy nem hiányzott.
Én mindkettőt megvettem és használtuk is. Megérte az árukat. A rezgő pihenőszék 15 000 Ft volt 18 kg jó.
Amíg kicsi volt és főztem gyakran volt velem a konyhában ,nagy négyszög pult van középen ,oda tettem és nézte mit csinálok , játszott a játékaival .
Volt hogy bevittem a fürdőszobába amíg zuhanyoztam ,azt nagyon szerette.
A rezgő részt akkor használtam amikor fájt a hasa az kirázta a pukit finoman,amúgy is nagyon szeretik a babák a monoton zajokat.
Ettől még sokat foglalkoztam vele és meséltem neki míg a dolgomat is elláttam.
A baba hintát vateráztam 3500 Ft volt és imádott ebben aludni , a lakásban is de legnagyobb hasznát délutáni altatásnál vettem.Vettem hozzá egy rugót 1500 Ftért .Nagyon hamar megtanulta mozgásba hozni.
Egyik sem egészségtelen,ez hülyeség.
Biztos meglettem volna ezek nélkül de ez neki is nekem is komfortosabbá tette az életünket. Mindig ott lehetett ahol én voltam , nem kellet aggódnom hogy jaj de jó lenne lezuhanyozni de meg kell várjam hogy valaki figyeljen rá...
A hinta nagyon hasznos is ,fejleszt és megnyugtatja a babákat ....
Én nem is értem ezt a párhuzamot amit a kérdező felállított.
Azt elítélem ha valaki beszélő mesélő játékokat vesz hogy ne kelljen leülni mesélni,de ezek nem erről szólnak !
Ja és gyakran etettem pihenőszékben, amíg etetőszékben nem ülhetett ugye.
Most 1 évesen pedig nagyon szeret önállóan ücsörögni benne és hintáztatja is magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!