A baba eleget alszik? Pihenőszék jó lenne neki?
A babám 8 hetes. Este (altatással) 9-10-től alszik hajnali 3-4-ig, eszik, majd 7-8-ig visszaalszik. Ezzel nincs is gond. Cumi nélkül alszik.
Reggeli után egy fél órára el tudom altatni cumival, illetve hogy ott vagyok mellette. Majd babakocsiban 1,5-2 órát alszik, ha kiviszem. Menni kell vele folyamatosan, rázni kell a fenekét. Du. esetleg még 2x félórára el tudom altatni. A térdemen rázom, vagy a férjem vállán alszik el. Kiságyba rakva du. felébred pár perc után.
Nagyon élénk baba, minden érdekli, mosolyog, gagyarászik, jóétvágyú, erős, szépen gyarapszik. Csak magától nem tud elaludni. Dörzsöli a szemét, nyűgös. Eleget alszik szerintetek? Az autósülésként is működő babakocsi-hordozóját imádja. Ezért gondoltam, hogy egy pihenőszék jó szolgálatot tenne. Esetleg rezgő funkcióval. Valami tanácsot tudtok adni? Előre is köszi
"Menni kell vele folyamatosan, rázni kell a fenekét.
A térdemen rázom, "..
na ez itt a baj.
hát még jobban el akarod kapatni??
mert ezzel a rezgős dologgal csak ezt érnéd el
hiszen azért ébred fel a kiságyba téve mert nincs ami rázza a popót.
tanácsot nem tudok adni, csak ezt szűrtem le.
vagy te nem így látod?..
Szia! 3 hónapos lesz a babám, mindig úgy aludt el, és most is úgy alszik el, hogy altatva van. Ahogyan nő (én ezt vettem észre) egyre többször alszik el egyedül cumival a kiságyában. Én ott is elrontottam hogy a nagyágyban aludt mindig. Egy hete csak az kiságyba teszem, ha felkel felkel...de muszáj mert már alig férünk el.
Nem alszik keveset a babád...minden érdekli...most fedezi fel a világot, enyém sem alszik sokat. legalább este alszik, nézd a jó oldalát! Kitartás!
nem tudom miért fáj az igazság.
és nem lepontozni kell hanem válaszolni kedves kérdező
elvan kapatva a gyerek hiszen te írtad hogy rázni kell a fenekét.
ennyi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!