5hónapos a kisbabánk. Szerintetek mikor jöjjön a kistesó?
Én hiszek abban, hogy ez úgy megy h ránézel az első gyermekedre és a párodra;a családodra,és érzed, hogy szeretnél még egy gyermeket.
Tudom h furán hangzik de nálunk így volt.Most 17 hónapos a kisfiunk,szóval ha teherbe esnék pl. ,,holnap":D akkor is több lesz mint két éves...
Szóval ezzel azt akartam leírni h nem kell foglakozni ki mennyi időt ír...ezt a pároddal érezni fogjátok mikor szeretnétek...mert szerintem azert nem kel elvetetni egy gyereket mert túl kicsi a másik vagy épp túl nagy...
Én mindig is bámulattal figyelem a több gyermekes anyákat és le a kalappal...főleg ha kicsi a korkülönbség cseppek között. A másik meg az ,h besokalni a babázástól eggyel is belehet.Aki olyan annak egy is sok de az ne is szüljön...de ne legyen már gáz ha valakinek van energiája a nagyobb mellett egy kisebbre is vigyázni.Jobban megsínylik inkább ha nem lesz tesója,mintha tegyuk fel öt hónapos melle jönne egy kistesó.Soha nem unatkoznának,és sokat tanulhatnak is egymastol ha nem sok a korkül.pl mozgásfejlődés gyorsul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!