5hónapos babát a Balcsiban fürdetni?
egyik ismerősöm tett fel a közösségi oldalára képeket, ahol épp az 5hónbapos kisbabával fürdik a Balatonban. szerintetek lehet már egy ilyen kicsivel?az én babám fél éves, én a lábacskáit mártottam csak bele neki párszor.
nem vitát szeretnék, sem lehurrogni a másikat, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
4hónapos volt a lányom amikor bevittem a Balatonba, és ki se tudtam hozni, azóta is vizilány a kicsi.
Semmilyen betegséget nem szedett össze, a feje sem került a vízbe. Kint azonnal peluscsere, előtte alapos tisztogatás, kicsit csupaszkodhatott(száradjon).
Én is belevittem már ilyen idősen!
Hamarabb viszem és vittem élővízbe, mint pl. strandra, vagy babaúszós medencébe!
direkt irtam, hogy nem kötekedni meg vitát szitani szeretnék. amugy a legjobb barátnőmről van szó,nem egy olyanrol akit nem csipek v ilyesmi.
mondjuk a mi esetünk más, mert az én kisfiamnak volt egy csunya vesemedence gyulladása 5hetesen, s a mi háziorvosunk azt mondta h 1éves koráig ne vigyem vizbe se strandra,se természetesbe csak otthon a kádjában pancsizzon. lehet h ezért furcsálltam ennyire, s amugy simán lehet már ilyenkor. a nagyfiam igazi vizicsibe, ő 3éves s már 4hósan jártunk babauszira,de balcsin vele nem voltunk anno. köszi a válaszokat, már amelyik normális volt(1kivételével mindenkiét)
Utolsó! Javaslom olvasd el a kérdés utolsó mondatát még egyszer és utána szerintem kérj bocsánatot a kérdezőtől.
"nem vitát szeretnék, sem lehurrogni a másikat, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre."
Egyszerűen kíváncsi volt, de ez csak neked nem jött le...
nagyon megjártuk a poklot anno...
a kisfiam belázasodott, mindjárt másnap irány a doki, aki megnézte a torkát-hallgatta majd annyival elintézte, h biztos a nagyobb ragasztott rá vmit, és kupot adjak neki, ha nem mulik hivjam. pénteken hivtam h még mindig lázas a gyerek. azt sem mondta h vigyem be ránéz, azt mondta h hétfőn vigyem mert már biztos lecsengőben van a dolog...
persze este megint lázas lett, nem birtam bevittem az ügyeletre. ott mindjárt néztek vizeletet, ami tele volt gyennyel-fehérjével. fel is kellett mennünk azonnal a nepfrologiára.a laboreredményei az egekben(akinek mond vmit 32.000fehérvérsejtszám, 390crp),de mondták h nagyon erős kis fickó,mert az étvágya jó volt(szopizott csak)s a közérzete sem volt rossz, pedig kb félkomának kellett volna lennie.kiderült h e.coli okozta hugyuti fertőzés,amit lehet h még a kórházban kapott el születésekor...:S azt mondták h kb az utolsó elötti pillanatban lett elkezdve a kezelése, bele sem merek gondolni ha a dokinkra hallgatok és nem viszem be,leállhatott volna a veséje, vagy mégrosszabb...végül 1hetet feküdtünk bent reggel-este antibiotikum vénásan,majd 1 hétig reggel-este mentünk be szurira de már otthon lehettünk,majd még hetekig szájon át antibiotikum.volt egy izotopos, és egy hólyagfeltöltős vizsgálata is(katéteres).szoval nagyon megszenvedtük az egészet. természetesen a háziorvosunkat azonnal lecseréletem,s megmondtam neki a magamét...hát ez a mi történetünk. már fél éves nagyfiu, nem emlékszek remélem erre a procedúrára,amin át kellett esnie..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!