Mennyi idő alatt alakul ki valami rend a kórházból hazajövetel után?
3 hét mulva szülök és kicsit félek a hazajöveteltől, hogy hogy fog kialakulni, hogy már hárman vagyunk...Mellette háztartást ellátni, de pihenni is. Hogy lehet ezt összehangolni?
Mire kell figyelni, mit éredmes betartani... Mikor vigyem sétállni?Mennyi időre? Fürdetni este 6-8 között tervezem, evésért úgyis szól...
Bonyolult tudom, de nyugtassatok meg, hogy kialakul:-)
Nyugi, kialakul :))) De tényleg!
Na jó, eleinte káosznak fogod megélni, hiszen nem lesz két egyforma napod. Ha már úgy tűnik majd, van valami rend, akkor a következő nap felborul minden. Az első 3 hónap kb erről szól.
A háztartás érdemes lecsökkenteni minimális szintre, én rendeltem ebédet egy darabig, takarítás is a porszívózásig, felmosásig terjedt, vasalni is csak amit muszáj volt...
Sétával várjál 2-3 hetet majd, ha jó idő marad, akkor utána már kiviheted, 15-20 percre, aztán fokozatosan növelheted az időt.
3 gyerekes anyuka
Szia.Ilyenkor a káosz normális.Min.2 hónap kell,mire kialakul az a rend ami talán megmarad.Az eleje biztossan neked is nehéz lessz,de mikor vissza gondolsz rá,szinte semminek tünik majd.Nekem nem volt segítségem,a férjem reggeltöl estig dolgozik,a szüleim 1000km-re laknak.De itt vagyunk,mára kialakult az alvás is,evés is,és fözni is tudok:)).
Èn napjában 2xmentem sétálni,de,és du,mára egyszer du.18órakkor fürdés,enni amikor kér,állt.3 óránkánt,20-21kor megy aludni.
majd kialakul minden szépen,ezen ne idegeskedj.
15hetes kisla´ny anyukája.
Nekem az első 3 hét teljesen káosz volt. Utána kezdett kialakulni valamilyen rend, de persze ez is változik még nincs két egyforma nap. Amíg ez van addig a fürdés sem pontban akkor van hanem 7 óra körül, mikor hogy sikerül.
Ami nagyon fontos, hogy próbálj meg nem idegeskedni és amennyit tudsz pihenj, hogy legyen tejcsid! Nincs pontos határidő mert minden baba más és más.
Eleinte nehéz lesz erre készülj fel, de nem tart örökké a káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!