Mennyi időt vesz igénybe egy újszülött, illetve egy három négy hónapos baba? Vajon a háztartást el tudom mellette végezni?
bocsi,véletlenül elküldtem....
...tápszerezik,mert ugye neki sterilizálni kell,bekeverni a kaját.Gondolom azért megoldják.
A cicit meg csak előkapod,etetsz max. fejsz és sterilizálsz.Mhhh...most,hogy leírtam,kb.ugyanannyi "meló" a kettő.
Nekem szinte semmire sem volt időm. Kislányom alig evett, azt is lassan 1-1,5 óra alatt max 20-30-at, fejnem kellett, a melleim begyulladtak és nagyon hasfájós volt, alig aludt, folyton kézben volt, mert annyira kínozta a hasija.
szóval segítség nélkül éhen haltam volna, és a kosz is ellepet volna minket. De minden baba más, lehet, hogy a tied enni, és aludni fog, és lesz időd mindenre.
Ha nem így lesz, akkor se keseredj el, mert a babó a legfontosabb, nem a csilli-villi lakás!:)
Babafüggő is, nagyon! Az elején fáradt is lehetsz (ez függ attól is, hogy szültél) és lehet hasfájós a baba, akkor is többet lehet kézben. De tőleg is függ, hogy hogy alakítod a napod/napotokat. Nem takarítok állandóna, de szégynekeznem sem kell ha jön valaki, mert arra mindig marad idő, hogy összerámoljak, elmosogassak. Pedig bizony az elején hasfájós volt, most meg 3 hós és bizony nagyon is igényli, hogy csak vele foglalkozzak.
Amúgy ha van otthon egy jó férj, aki annyira tud figyeli a babára, míg te főzöl, vagy takarítasz, akkor könnyebb! És kell is, hogy apuka is kivegye a részét. Bízd rá nyudogtan!
Amúgy van, hogy úgy főzök, vagy úgy csinálom a dolgom, hogy berakom a babakocsiba és oda tolom magam mellé. Néha bejön és el van, néha viszont simán el tudom végezni a dolgom. Közben énekelek neki, szórakoztatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!