1/3 anonim válasza:
Lányom 19-én lesz 6 hós, nagyon változó, hogy mennyit eszik. 700-900ml naponta, ebből 200g általában a rendes étel. Most 7200g és 68cm.
Te babád kedves kérdező?:)
2/3 anonim válasza:
A babám 20-án lesz fél éves. Tápszerből napi 5x150ml, gyümi és főzelék napi 2x120-150ml. 8kg és 70cm.
3/3 A kérdező kommentje:
Az én fiam 7100 gr és 69 cm. elég sokat mozog, már feláll kapaszkodva egyedül,és kúszni és mászni is tud,és nem nagyon akar enni. Biztos ezek így együtt az ok,hogy nem tud hízni. Reggel délben este eszik egy tál (kb 3dl-s) baby grízt reggel este gyümölccsel délben pedig zöldséggel és hússal keverve. Aztán alvás előtt kicsit cicizik, éjszaka is egyszer,meg reggel is,de azt nem tudom mennyit szopizhat.
2012. szept. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!