Van itt olyan anyuka akinek egész nap nyafizik a gyereke bármit csinál?
Nem csodálom, hogy nem érezte jól magát:(. LÓg a lába, bevág, az ágyékára nehezedik a testsúlya...
Keress olyan hordozót: kendőt, állítható terpeszű mei tait, karikás kendőt, amely térdhejlattól térdhajlatig alátámasztja, kürülöleli, tehát nem _ül_ benne, és nem lóg a lába:).
Látszik a képen, hogy mennyivel másképp helyezkedik el egy megfelelő hordozóban mint a kenguruban:
A jó hordozóban azt a testhelyzetet veszi fel, mintha ölben tartanád:
Ezen a képen szépen látszanak a különbségek:):
Bocsánat, az utolsó valamiért nem működik, pedig ez a legjobb, megpróbálom mégegyszer:):
Igen ezekben a hordozókban csak befele fordítva lehet, nem véletlenül. Kifelé fordítani a babát más hordozóban sem jó.
Helyette lehet háton vagy csípőn hordozni. Úgy kilát a baba, és kényelmesebb is, mint elől. (7-8 kiló felett pedig már nagyon nem ajánlott elől hordozni, mert nem csak hogy kényelmetlen, egészségtelen is a a gerincedre, derekadra, gátadra nézve.)
Ln vagyok, aki a képeket küldte:).
Igen, mint előttem is leírta a válaszoló, ezekben(és minden hordozóban) magad fele fordítva tudsz csak hordozni, az okokat nem ismétlem meg, jókat linkelt az Előző:).
Ha nagyon szeret már nézelődni, ami tökéletesen érthető, hiszen 3 hónaposan sok baba már nem csak az anyukáa mellkasára kiváncsi, akkor én is a karikás kendőt javasolnám, a szövött kendőt, illetve az állítható terpeszű mei tait(hop tye, diditay...), mivel egy sima mt. még nagy egy 3 hónaposnak(túlterpeszti és kiegyenesíti a hátát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!