Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek egész nap nyafizik a gyereke bármit csinál?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és csak nagyon rövid ideig marad nyugodtan.Egész nap kézben van, foglalkozni kell vele, mert különben sír, nyafizik.Mit lehet tenni hogy nyugodtabb legyen?
2012. szept. 10. 16:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2012. szept. 11. 09:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Ilyen kengurunk van.Ez is csak kölcsönbe.
2012. szept. 11. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem csodálom, hogy nem érezte jól magát:(. LÓg a lába, bevág, az ágyékára nehezedik a testsúlya...

Keress olyan hordozót: kendőt, állítható terpeszű mei tait, karikás kendőt, amely térdhejlattól térdhajlatig alátámasztja, kürülöleli, tehát nem _ül_ benne, és nem lóg a lába:).

Látszik a képen, hogy mennyivel másképp helyezkedik el egy megfelelő hordozóban mint a kenguruban:

[link]

A jó hordozóban azt a testhelyzetet veszi fel, mintha ölben tartanád:

[link]

[link]

Ezen a képen szépen látszanak a különbségek:):

[link]

2012. szept. 11. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Bocsánat, az utolsó valamiért nem működik, pedig ez a legjobb, megpróbálom mégegyszer:):

[link]

2012. szept. 11. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem látszik a kép:(. Ha visszamész az albumba, ott az utolsó kép, két sorban vannak az összehsonlító képek.
2012. szept. 11. 11:56
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a képeket.Nekem látszik az utolsó is.Látszik a különbség is.Viszont az a baj hogy az én babám szeret kifelé nézni és ezekbe a hordozókba csak magam felé tudom fordítani ugye?
2012. szept. 11. 17:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen ezekben a hordozókban csak befele fordítva lehet, nem véletlenül. Kifelé fordítani a babát más hordozóban sem jó.

Helyette lehet háton vagy csípőn hordozni. Úgy kilát a baba, és kényelmesebb is, mint elől. (7-8 kiló felett pedig már nagyon nem ajánlott elől hordozni, mert nem csak hogy kényelmetlen, egészségtelen is a a gerincedre, derekadra, gátadra nézve.)

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 11. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Ln vagyok, aki a képeket küldte:).

Igen, mint előttem is leírta a válaszoló, ezekben(és minden hordozóban) magad fele fordítva tudsz csak hordozni, az okokat nem ismétlem meg, jókat linkelt az Előző:).

Ha nagyon szeret már nézelődni, ami tökéletesen érthető, hiszen 3 hónaposan sok baba már nem csak az anyukáa mellkasára kiváncsi, akkor én is a karikás kendőt javasolnám, a szövött kendőt, illetve az állítható terpeszű mei tait(hop tye, diditay...), mivel egy sima mt. még nagy egy 3 hónaposnak(túlterpeszti és kiegyenesíti a hátát).

2012. szept. 11. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
ja, lemaradt, azért ezeket mert ezekben hátra tudod tenni:).
2012. szept. 11. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!