Jana babyvízből hogyan csináljátok a tápszert? Azt értem, hogy nem kell forralni, de akkor hidegen beleteszem a tápszert és cumisüvegmelegítőben felmelegítem?
Szia!
Én mikróban megmelegítem a vizet, és utána bele a tápszer.
Előbb mindenképpen melegítem a babavizet és utána a tápit, könnyebben feloldódik. Melegítsd amegfelelő hőfokra, majd belerakhatod. Mondjuk én itthon mikróban melegítem neki a vizet, de volt már, hogy strandolni voltunk és ott a kocsiban cumisüvegmelegítőben a vizet és majd bele a tápit!
Amúgy ha mikróban melegítesz, akkor is mindenképp előbb a vizet, mert ha a tápival együtt melegíted, 'elromlik', akárcsak az anyatej!
Az 1. vagyok újra. Utolsótól kérdezem, hogy elromlik??? Hogyhogy?
Én 8 hónapja éjszakára mindig bekészítem a tápszert a hűtőbe, és együtt melegítem a vízzel. Éjjel kizárt, hogy félkómásan tudnék tápszert csinálni. :)
Attól, mert le lettemm pontozva még ELROMLIK a táp a mikrós melegítéstől. Arra gondoltam igen, hogy kiválnak bizonyos dolgok! És a túlforralás miatt sem ajánlják!
Az más, ha meleg vízben valaki újra melegíti!!!!!!!
De mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy meri e mikrózni a tápszert vagy az anyatejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!