Mit csináljak ha a babám nem akar hason megmaradni?
Lányomat 4 hónapig nem tudtuk igazán hasra tenni, mert konkrétan hányásig sírt pocakon. S nem is aludt úgy.
Aztán láss csodát, kinőtte. 4 hónap után imádott hason lenni, elvolt nagyon sokáig úgy.
Szóval az elején néha letettük, és pár percig hagytuk, aztán ennyi. Nem akartam, hogy állandóan őrjöngve sírjon szegény.
A mozgásfejlődése amúgy tök normálisan ment mindig. Most már 2 éves.
Én azt gondolom, hogy néha tedd le, ha nem tetszik neki, hát fordítsd vissza, és légy türelmes.
először is ne az ágyra tedd mert az puha, hanem a földre :)
egy szuper mintás, sok élénk színű játszószőnyegre, feküdj elé ls énekelj, paskolgasd a popóját, mutogasd neki a játékait...
nem kell órákig így lenni, elég naponta 3x-4x 5 perc, majd szépen fokozatosan tudod növelni ahogy rájön hogy sok látnivaló van ott :)
de ha így sem marad el akkor először a mellkasodra fektesd :)
Nekem annó azt mondta a gyerekorvos, hogy inkább ő sírjon most, mint mi később. Persze nem kell órákig úgy hagyni, de 1-2 perc aztán 2-3, 3-4 stb.
És ahogy a 2, válaszoló írta , ha hanyatt fekszel és a mellkasodra fekteted, lehet jobban viseli majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!