Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány négyzetméteren hány...

Hány négyzetméteren hány szobás lakásban laktok gyerekkel?

Figyelt kérdés
El kell költöznünk az óriási családi házból albérletbe, és el vagyok keseredve hogy ott milyen lesz. 60 nm, 2 szoba + fél, pici kerttel. Tudom hogy átmeneti, majd csak lesz sajátunk ha visszamegyek dolgozni. De egy-két évig tuti albizunk.Ti hogy laktok?
2009. júl. 29. 20:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
38 nm, egy szoba, egyben a konyhával, a fürdőben csak zuhanytálca van. Ha milliomosok leszünk, akkor veszünk egy jó nagy házat:)
2009. júl. 29. 21:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki más nem csinál ebből akkora tragédiát mint én, úgyhogy le is állítom magam:)
2009. júl. 29. 21:17
 13/20 anonim ***** válasza:

igaz,én nem gyerekkel,hanem ketten a párommal a 19nm-es lakásomban laktunk.Egy szerencse volt,hogy a belmagasság majdnem 5 m volt így a szoba felett és külön a konyha felett is volt galéria.Ha ezt is beleveszem akkor kb.30 nm volt.Most házban lakunk 3-an(9 hónapos a kislányom),nappali-konyha-étkező egyben ,fürdő, és a tetőtérben 2 szoba össz:85nm.Azon mosolyogtunk a minap,hogy a gyerekszoba akkora,mint a lakásom volt :-)

Ne aggódj,meg fogjátok szokni,ha + átmeneti simán kibírjátok.

2009. júl. 29. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
55nm a lakás, 2 szoba + hall, kicsi konyha, fürdő, wc. Ja és egy kis erkély. 3-an vagyunk. Férjemmel és kisfiammal a kisszobában alszunk, az a háló. A nagyszoba meg nappli. Egyelőre. Most még úgy néz ki, hogy még itt leszünk, ha majd jön a kistesó. Ha így lesz, akkor ha már akkorák lesznek, hogy ideje a külön szobának, akkor mi a férjemmel átcuccolunk a nappaliba és ott fogunk aludni és a háló lesz a gyerekszoba. :)
2009. júl. 29. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:

135nm : 2fürdő 3 nagy szoba, nagy nappali, konyha,előtér kamra hosszú folyosó...

De takarításnál én is visszasírom az előző 70nm-t.:-)

2009. júl. 29. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
65 nm.2 szoba, nappali amerikai konyha stb...+nagy udvar.
2009. júl. 29. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
48 mm lakótelepi panel lakás. 2 szoba,konyha,fürdő. Szüleim 2-en és én a lányommal élünk itt..
2009. júl. 29. 23:36
 18/20 anonim ***** válasza:

55 nm-es panel, két szoba, kis konyha, kis fürdő, wc, erkély. 5. emelet ötemeletesben.

Hárman vagyunk, de a másik bébi is ide fog jönni, hitelből vettük, 25 évre. 3 már eltelt!

De gyúrok a lottó ötösre, és akkor majd nagy-nagy házunk lesz, nagy-nagy kerttel, játszótérrel. :-)

2009. júl. 30. 07:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Családi házban,100 nm-es 2 nagyobb és 1 kisebb szobával,nappali és konyha egyben,tágas fürdőszoba.Sokszor ez is kicsinek bizonyul,komolyan.

Ne bánkódj,ha átmeneti,akkor főleg ne!:)

A kert az meg külön szuper,a gyerkőc élvezni tudja itt is!

2009. júl. 30. 07:57
 20/20 anonim ***** válasza:

80nm, 2 gyerek.

1 konyha+ebédlő, 1 előszoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba+wc, 2 szoba

2009. júl. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!