3 hónapos babának lehet "kekszes-almalevet" adni? Részletek lent
Én még nem próbálnám, amikor a lányom 5 hónapos volt akkor adtam neki almalevet és olyan hascsikarása lett tőle, hogy 2 napig végig hasmenése és hasfájása volt.
Egyszóval nem minden baba pocija bírja a savas alma levét.
Felesleges. Minden ajánlás azt írja, hogy fél éves korig lehetőleg csak anyatejet kapjon, ha tápszeres, akkor max egy kis forralt vizet, ha szomjas. Tea, gyümölcslé tök fölösleges. Nekem négy hónapos a babám, a védőnőm is és a szakirodalom is azt írta, hogy még víz sem kell neki, inkább szoptassam gyakrabban, ha meleg van, legfeljebb tényleg csak nagyon pici vizet szabad.
Off (bocs, ha ezen már túl vagy): Ha úgy érzed, hogy nincs elég tejed, akkor inkább kérj segítséget szakembertől, mielőtt hozzátápszereznél, mert egy idő után pont amiatt fog tovább csökkeni a tej mennyisége. Addig is próbáld ki, hogy gyakrabban szoptatod, akár óránként is, néhány nap alatt lehet, hogy újra megnő a tej mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!