SOS! A babánk ma egy hetes és ma délelőtt, illetve tegnap délután is volt olyan hogy 3 és fél óráig nem aludt! Van ötletetek mi lehet a baj? Részletek lent!
amíg ébren volt sírt nyugtalan volt ?
ha nem akkor semmi baj
mikor az elsővel haza jöttem otthon kinyílt a szeme és alig aludt de nem volt nyűgös nem sírt elvolt csendben de az istennek sem akart aludni :-))
kb 1 éves koráig ment az h alig aludt mikor 1 hónaposan kb 20 órát kellet volna aludnia ö jó ha 14-16 órát aludt a többi időben elvolt nézelődött
fél évesen kb 10-12 órát
1 évesen kb 10 órát aludt összesen
most 10 éves simán beéri napi 6-7 órával is
szerintem neki lehet h kevesebb az alvás igénye
amikor kér adj neki szopit ha álmos akkor elalszik ha nem akkor tedd le és figyeld meg h mit csinál
ha elvan magában akkor nem lehet baj
" csecsemők általánosan 18-20 órát alszanak egy nap..." olvastam egy könyvben, hogy felkészült Anyuka legyek. Aztán sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy kislányom nem olvasta ezt a könyvet, ő pár naposan 13-14 órákat aludt.
Mindenképpen próbáld lekötni a figyelmét, zászlókkal, forgókkal, fényekkel, így Neked is könnyebb, hogy nem lesz állandóan kézben. Kb 3-4 hónapos korukig nem gond amúgy, utána fenn áll a veszélye, hogy hozzászoknak :p
soha nem keltetem fel a babát ha aludt végre
ha 5 órát akkor annyit ha 30 percet akkor annyit
az első kettőnél prímán bevált így a szopi
a harmadiknál egy előzmény miatt sajna tápit is kapott de azt is igény szerint adtam neki és h borzoljam az idegeket mindig hígabbra kevertem az elejét majd mikor kb a 15-20% megitta így, akkor gyorsan tettem bele még tápit h sűrűbb legyen
szerencsére a dokink nem nézett hülyének e miatt sőt támogatott is ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!