Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kell 1 nap aludnia...

Mennyit kell 1 nap aludnia egy két hetes babának?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat. Akár 24-ből 20-at. Lányom 3 hónapig eszik alszik üzemmódban volt. Este 6 körül volt fent 1-2 órát. Többi etetés után 20 perceket.
2012. szept. 9. 14:31
 2/4 TKI Ibolya ***** válasza:
Gyereke válogatja.Az én gyerekeim nem voltak egy alvó bajnokok.Sok baba eszik alszik,ők már két hetesen ettek aludtak aztán nézelődtek és még szórakoztatni is kellett őket.
2012. szept. 9. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Lányom az első 3 hónapban alig aludt.

Ki voltam akadva, azt hittem minden gyerek úgy jön világra, hogy eszik meg alszik, de aztán rájöttem nem így van.

Éjjel nagyjából aludt szerencsére, de nappal...néha semmit sem!

3 hónaposan már jobb alvó lett. Nekem azt mondták ne aggódjak, mert egyes babák lassabban alkalmazkodnak a külvilághoz, és lassabban érik meg az idegrendszerük (és addig keveset is alszanak). Azóta tök jó alvó amúgy, most 2 éves.

2012. szept. 9. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Elsőre azt mondanám (elmondások és a nagykönyv alapján), hogy szinte egész nap alszik egy két hetes baba, és alig van fent.

De az én babám sem így működött. Ő nappal nagyon sokat volt fent, alig aludt. Órában ez nem tudom már mit jelentett, de biztos nem aludt 18-20 órát.

Este kb. 14 órát aludt le, nappal meg épp ahogy esett, volt, hogy 3x1 órát, de volt, hogy csak 3x20 percet.

2012. szept. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!