Mikortol lehet "igazi" kis parnan aludnia a babanak?
Figyelt kérdés
Mar lassan 1 eves es eddig nem aludt semmilyen parnan. Beteg volt es a nathaja miatt parnan altattam, igy konnyebben vett levegot. Megkerdeztem errol a gyerekdokit, es azt mondta, hogy mar reg lehet, nyugodtan altassam ugy. Igy is teszek par napja, csak gondoltam, megkerdezem, ki mikortol altatott parnaval, biztos, ami biztos:)
2 évesem nem alszik párnán, a mi orvosunk meg határozottan megtiltotta
2012. jan. 14. 22:16
2/11 anonim válasza:
17 hónaposom sem alszik párnán. nekem rossz szokásom hogy nagypárna, kispárna van a fejem alatt. Hátha neki elég lesz egy is. majd...
2012. jan. 14. 22:29
3/11 anonim válasza:
Nem alszik párnán a babám, én is csak kispárnán alszok.
2012. jan. 14. 22:32
4/11 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy már lehet, ha jobban alszik vele (10 hónapos a babám), én is betegség miatt kérdeztem. Az én babám mondjuk kitunkolja a feje alól, de ha a Tiéd nyugodtabban alszik egy kispárnával, szerintem hagyd, ha neki jó úgy, miért fosztanád meg Tőle? :-)
2012. jan. 14. 22:47
5/11 anonim válasza:
6 hós kora óta van a fiam feje alatt "párna". Kb fél cm vastag kis 20*30-es anyag. Nem mászik le róla, és nem húzza a fejére.
2012. jan. 14. 22:54
6/11 anonim válasza:
Úristen, tényleg ezt mondta az orvos? :O Nekünk az orvos, a gyógytornász és a védőnő is azt mondta, hogy 2,5-3 éves korig ne legyen párna a feje alatt, sőt, egy csomó cikket is olvastam róla... Kerestem egyet:
2 éves kor alatt semmiképpen nem szabad, mert nagy a babák feje a testükhöz képest.
2012. jan. 15. 08:33
8/11 anonim válasza:
"Már egy egészen picike emelés is hátrányosan befolyásolj a baba fejlődését. A nagyobb párnák pedig egyenesen horrorisztikus következményeket okozhatnak, semmi helyük a kiságyban."
"A párna ráadásul balesetveszélyes is, simán előfordulhat, hogy a baba mocorgás közben valahogy a fejére varázsolja, leszedni viszont nem tudja. Ez könnyedén előfordulhat."
"Mikor kerülhet egy párna a gyerek feje alá? A szakemberek azt javasolják, hogy csakis hároméves kor után – de még jobb, ha ennél is később. Sőt, az sem baj, ha egyáltalán nem kap párnát. Ha mégis elengedhetetlenül fontosnak tartjuk, hogy ott legyen az ágyban, akkor válasszunk egy nem túl vastag darabot."
2012. jan. 15. 08:35
9/11 anonim válasza:
kövezzetek meg, de az én fiam másfél évesen kapott egy olyan plüss barit, amit ha kinyitsz, párna. Csak azzal alszik, imádja. Igaz, elalvás után álmában lemászik róla, nem hinném, hogy baja lenne tőle, mert végülis keveset van rajta.
2012. jan. 15. 09:32
10/11 anonim válasza:
Az én fiam 10 hónapos és meg van őrülve a párnákért.Csak azon alszik.Viszont neki nem a feje alatt van(úgy kényelmetlen lenne),hanem a felső testével fekszik rajta.Ha kiveszem magam mellé,sokszor úgy "találok" rá hogy a felső teste valamin van(összegyűrt pléd,rajtam fekszik félig, stb).Vmiért jobban alszik így.Off,de ezt se lenne szabad???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!