8 hónapos a kisfiam van 4 fogunk, most bújik megint 2! De már megrepedt az íny! 7.30-kor fürdünk 750-8.00 körül vacsi és kb 9 kor alszik el, de egy óra múlva sír. Ezt éjfélig játsza, kb 10-20 percenként felsír, feláll mászkál, hintázik, dobálja magt. A kezemben se nyugszik, ott is dobálja magát. Szörnyű! A fogát kenem dentinoxal, tejpépet vacsizunk, de már jó ideje , nem hiszem hogy ez zavarná. Segítsetek, adjatok ötletet!!
2012. jan. 8. 08:03
1/6 anonim válasza:
Fájdalomcsillapítót adtál már neki ilyenkor?Az se használ?
2012. jan. 8. 08:08
2/6 anonim válasza:
Az ilyen nagyon fájdalmas estékenén adtam neki fél adag nurofent!Volt olyan este is mikor egészet!Nálunk mindig akkor volt a legzűrösebb,mikor már áttört,de még nem az egész szélessége!KB 2-3 nap volt ilyen foganként nálunk!
Én homeót is használtam chamomillát,azt meg folyamatosan...Mikor már láttam hogy duzzad onnantólamíg teljesen ki nem bújt!
2012. jan. 8. 08:13
3/6 A kérdező kommentje:
Még nem adtam neki nurofent, de ma veszek és kipróbálom..:) Minden megoldás érdekel! :) Gondoltam arra is hogy túl nagy a mozgásigénye és ezért nem akar úgymond lemaradni semmiről.. :)
2012. jan. 8. 08:21
4/6 anonim válasza:
Mi Dentinoxot használtunk, száz százalékosan az sem oldotta meg a problémát, de azért javított rajta. Valahogy úgy látom, a 8 hónaposok többsége katasztrofálisan alszik. :(
2012. jan. 8. 09:43
5/6 anonim válasza:
az oké, hogy tejpépet vacsizik, de után lefekvéskor megkapja a tápiját/cicit, igaz? mert önmagában csak a tejpép nem elég.
úgy kéne, hogy először vagy, 7:30kor, majd 8kor fürdés és 9kor tejpép.
na meg fájdalomcsillapító a a foga miatt ébred, persze az csak vész esetén. vibrocul kúpot is kipróbálhatjátok
2012. jan. 8. 13:34
6/6 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet ...
Sok ötletem nincs, talán annyi, hogy nekünk a Nurofen nem használt, a paracetamol (Benuron) szirup viszont igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!