az ilyen emberekkel valami nagyon nagy baj van!
nem tudom ilyenre hogy képes?
vele volt 9 hónapig, megszülte és képes volt megölni?
EGY RENDES ANYUKA INKÁBB BEADJA INTÉZETBE MINT HOGY MEGÖLJE, NEM?
"a bankrablással nem árt egy embernek sem"
Azért elég szép anyagi károkat okoznak...igaz,hogy az ember nem sérül meg,de biztos sokat dolgoztak,azért a pénzért az emberek és minden elveszik(ha nem kapják el őket)
Én azon döbbenek meg mindig az ilyen történeteknél, hogy "eltitkolta" terhességét. Hogy a túróba lehet eltitkolni egy 8-9 hónapos terhességet?! Pláne a párja előtt?!
Ugyan!
Vannak nők akik nem kerekednek terhesség alatt,csak úgy megnő a hasuk,mintha fel lenne puffadva,meg hízott volna.Ez egy ilyen adottság,van aki kerekedik,van aki nem.És ha bővebb ruhákat vesz fel,pláne nem lehet észrevenni.Van ismerősöm aki nem kövér egyáltalán,mégsem kerekedett még ki a 36. hétre sem.
Nem értem miért nem tette azt a babát egy kórház elé,vagy bárhová,ahol megtalálják,és felnőhetne.Miért kellett megölnie?Van már pedig gyereke,hogy volt erre képes? :(
Úristen ez a komolyan felhúzott!! Basszus ki képes megölni egy gyereket (ráadásul a sajátját)!!! És 5 évet kap!! Én legalább egy életfogytiglant adtam volna... Remélem a börtönben a többi rab elbánik ezzel a nővel!!! Ok, hogy régen oké volt, hogy kirakják az újszülötteket na de most a legbrutálisabb gyilkosokat sem ölik meg Magyarországon!!
Nem tom én előbb lennék öngyilkos minthogy megöljem a babámat!! :'(
Abortuszellenes vagyok de ez ment volna inkább abortuszra!! A gyerek és ő is végig szenvedte a szülést, megszületik a gyerek végre aztán elvágja a nyakát... baromi jó!!
Kérdező: Valóban qrva aranyos!! :/
Az ilyen embereknek valami iszonyú nagy zűr lehet a fejükben lelkükben- mert egy normális ember ilyet nem tesz. Ők betegek- nem normálisak- az biztos.
Sajnálom szegény pici babát- legfőképpen azért, mert másnak meg aki mindent megtesz érte, nem adatik meg.
Legalább annyi lenne az ilyen emberekben, hogy berakják abba a bizonyos inkubátorba azokat a nemkívánt babákat- és akkor még a lelkiismeretük is tiszta maradhatna...
Betegek... szánalmas sajnos.
Szegény kis picike, micsoda borzasztó és rövidke élet jutott neki. :(
"oké hogy nem szereted a gyerekeket de ne beszélj róluk úgy mint valami sz*rdarabról"
Nem nagyon akarok beleszólni a nézeteltérésetekbe,de szerintem attól,hogy még valaki azt mondja,hogy undorodik a babáktól nem azt jelenti,hogy egy darab tudod miként gondol rá vagy beszél róla,amikor ezt mondja.Én például undorodom a férgektől(kinézet),a romáktól(viselkedés),de undorodom a kígyóktól is...és itt most álljuk meg..miért undorodok a kígyóktól?Hát..tudod..fogalmam sincs..csak úgy kialakult ok nélkül.És szerintem van különbség a "nem szeretni" és az "undorodás" között.Például nem szeretem a kutyákat mégis játszok velük,simogatom őket,stb.Ha undoról van szó,akkor nem fogom simogatni vagy kézbe venni a férget vagy a kígyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!