Mit tegyek ha kisbabám fintorog, öklendezik, kirázza a hideg a répától?
A répát is keverheted almával, nagyon finom!
A babák szívesebben kóstolják meg azt, amit maguk raknak a szájukba. Hagyd ott neki a répapürés kanalat, el se tudod venni tőle. :)
Ami még nagyon finom szokott lenni: anyu és apu ebédje. Ha látja, hogy te eszed, ő is kíváncsi lesz rá, és ki akarja próbálni.
Elsőre lehet, hogy kirázza a hideg, meg fintorog, de rá se ránts. Nem lehet mindent elsőre szeretni.
Egyébként is még csak 4 hónapos, bőven ráértek a kóstolgatással. Még hónapok telnek el, mire zöldségfélék tesznek ki egy teljes étkezést.
óóó ha még csak 4hónapos,akkor nincs ok aggodalomra!!
szerintem inkább gyümölccsel kezd,és előszőr ha két falatot eszik meg akkor annak is örülni kell.
Igen a répa nem egészen jó próbálkozás elsőnek, ha csak nem édes répa.
Inkább barack, alma,körte ezek most mind vannak frissek.
És akkor mi van, ha nem eszik répát???
Adj neki mást.
Főleg, még nagyon pici, nem is kell erőlködni ezen.
Szerintem meg azért öklendezik, mert a répa valamelyest darabos - ezért szokták az első pár alkalommal gyümölcslével kezdeni. Sem a répát, sem a krumplit nem tudod folyósra csinálni.
Én várnék, nyilván nem érett még meg erre a történetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!