Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bárányhimlő elleni oltást...

A bárányhimlő elleni oltást ha valaki be akarja adatni a gyerekének hány hónapos korban oltják be?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom most kapta, 19 hónapos.

A gyerekorvosunk azt mondta erre a kérdésre, hogy akkor, amikor közösségbe megy, mert akkor lesz nagyobb esélye, hogy elkapja...

2012. szept. 5. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi másfél évesen oltattuk be a gyereket, még mielőtt ment a bölcsibe. Az orvos így tanácsolta.
2012. szept. 5. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a gyerekorvost és a védőnőt is, és nekünk nem ajánlották, mert a mellékhatása még nem ismert gyakorlati tapasztalatokkal. Nektek mit mondott az orvos?
2012. szept. 6. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Fú, én is most a 18 hónapos oltással együtt adattam be, lehetett volna előbb is, de nem emlékszem pontosan, hogy mennyivel. Nekem is azt javasolták, hogy akkor érdemes az elsőt beadatni, mielőtt közösségbe megy (október közepén kezdené a bölcsit).

Miért kérdezed, mennyi idős a kicsid? (Oltatni amúgy szinte bármikor lehet, a két oltás közt kell asszem 3 hónap szünet.

2012. szept. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!