Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után volt még valaki,...

Szülés után volt még valaki, akinek hasonló gázos problémája volt, van?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos anyatejes a kislányom, nem merek emiatt diétázni, vagy méregteleníteni, de könyörgöm ha van javaslatotok szívesen venném, iszonyatos szélgörcsöm van, kb 4 percenként szellentek. Semmi olyat nem eszek, ami pukiztatna, vagy eddig pukiztam tőle. pl bab kizárva, szóval nem ez a gond.

A lakásban is már érezhető a jelenlétem. Hiába szellőztetek.

Vendégségbe is szégyenlek menni.

Azóta van csak mióta megszületett a kislányom.

Nagyon ki vagyok már.

2012. szept. 5. 19:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
az enyémnek penetráns szaga van! és a férjem is nehezen viseli, már nem alszik velem egy hálóban.!!!!
2012. szept. 5. 21:07
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem iszol véletlenül tejszaporító teát, amiben édeskömény van? Azt a hasfájós babáknak is ajánlják szélhajtónak, de nekem pl a gyerekorvos mondta, hogy a lehető legrosszabb választás, mert amennyi szelet elhajt, annyit termel is.
2012. szept. 5. 21:51
 13/19 A kérdező kommentje:
nem iszom.
2012. szept. 5. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

rendezodnek a belek, ez gyakori gond

a szag miatt lehet a bacik nincsenek a legjobb állapotban, probalj valamilyen probiotikumot venni, olyat amelyikben tobbfele baci is van

nem eszel esetleg a szoptatás miatt tobb hust? az is okozhat ilyen gondot, inkabb feherhust egyel

2012. szept. 5. 22:38
 15/19 A kérdező kommentje:

nem tudom, de elgondolkodom rajta,hogy mennyi húst eszem, esetleg picit kontrollálom.

remélem jobb lesz.

köszi a válaszokat mindenkinek

2012. szept. 6. 09:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Laktoherbtől volt. Te nem iszod?
2012. szept. 6. 15:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Júniusban ittam utoljára, és talán még július elején.
2012. szept. 6. 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:
sokat gondolkoztam rajta, hogy a huson kivul mi lehet az oka, esetleg foghagyma, karfiol is okozhat ilyen gondot
2012. szept. 7. 13:24
 19/19 A kérdező kommentje:

Rájöttem basszus.

Szülés előtt pozitív lett a sztreptokokkuszom:(

és arra kaptam több ló-adagnyi antibiotikumot.

Szóval szerintem az mindent kiölt bennem, még a hasznosakat is, szóval megpróbálom helyrehozni a bélflórámat.

2012. szept. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!