Szülés után volt még valaki, akinek hasonló gázos problémája volt, van?
2,5 hónapos anyatejes a kislányom, nem merek emiatt diétázni, vagy méregteleníteni, de könyörgöm ha van javaslatotok szívesen venném, iszonyatos szélgörcsöm van, kb 4 percenként szellentek. Semmi olyat nem eszek, ami pukiztatna, vagy eddig pukiztam tőle. pl bab kizárva, szóval nem ez a gond.
A lakásban is már érezhető a jelenlétem. Hiába szellőztetek.
Vendégségbe is szégyenlek menni.
Azóta van csak mióta megszületett a kislányom.
Nagyon ki vagyok már.
Szia!
Nem vagyok orvos, de a következőre gyanakszom: ahogy terhesség alatt és főleg utána eltolódnak bizonyos működésbeli funkciók, (pl. vizeletvissztartási nehézség, hüvelytágulás vagy szűkülés) ez lehet érvényes végbélre is. Végülis terhesség alatt teljesen összehúzódik ott belül minden, h az egyre jobban növekvő méh-nek helye legyen. Ez alól a bélrendszer sem kivétel. Lehet most tágul vissza a rendes körülmények közé, és az jár egyfajta "levegőzéssel". De biztos ami biztos, dokihoz menj el.(Belgyógyász)
attól van, hogy a babád, illetve a méhed össze-vissza tolta a beleidet és sajnos eltart addig míg visszarendeződnek. bár már lassan csak ezen is túl kéne lenned, talán egy kis tornával felgyorsíthatnád a dolgot :)
méregteleníteni nem szabad mert a tejbe kerülnek a méreganyagok, tényleg csak a torna van :)
undorodom magamtól, komolyan mondom!! :(
és nincs székrekedésem sem.
Én is szenvedek ettől :( Remélem elmúlik, mert ez így tényleg GÁZ :(
Nekem akkor is jön, ha pl. lehajolok a Babához... Ultraciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!