Milyen cumit, cumikat kell először venni a babának? Vannak méreteik vagy megnevezésük?
nincs megnevezésük, de a csomagon rajta van hogy hány hós kortól lehet. a 0-tól valót lehet. habár a legtöbb baba az elsö 3-4 hónapban teljesen elutasítja a cumit, majd 3-4 hós kortól meg ki sem lehet venni a szájukból.
a cumisüveg fejekre is rá van írva.
Én MAM cumit vettem, pont tegnap, mert húgom, akinek 3 hós a picifia, ezt tanácsolta. Tkp. majdnem mindenből azt vettem, ami neki bevált. A MAM cumik 0-2, 2-6 és 6+ verzióban léteznek, és igen, van többféle elnevezésük is. Én a nyugtató cumit vettem. A 0-2 hósat vettem csak egyelőre meg, 2 db-ot, mert a 2-6 hós gumijának nem tetszik színe... :) Ezt még le kell egyeztetnem, hogy tényleg ilyenre gondolt-e.
Itt van pl. egy választék - ebben én nem látom azt, amit én vettem:
Játszós, altatós nyugtatós cumi tök ugyanaz :)
Amúgy én is MAM cumit vettem ezt a 0-2 hós korig, kisfiam 4 hós lesz, de még mindig azt szívja, nagyon szereti! Ezt a pillangó alakút! Könnyű, kicsi, nem mint azok a nagyok amik beterítik az egész kisbabát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!