A babám 2hós lesz márc.8-án. Az vele egykorúaknak milyen méreteik vannak?
Szia, ne haragudj, de ez miért fontos? Láthatod, jól fejlődik gyermeked. NEm kell hasonlítgatni más gyermekeinek gyarapodásához, hiszen nincs két egyforma...
Az első gyermekem, aki 14 éves már, 4 kg-mal született, csak szoptattam, havi egy kilót hízott, egy évesen 16 kiló volt... aztán rendes alkata lett. A második gyermekem, 3350 -nel született, most 10 hónapos és 10,3 kg. Ő is szopik.
Mindkettő normális gyarapodású fiú.
Ha szoptatod, akkor normális, ha tápszerrel eteted, akkor azért vigyázz az adagokra.
Azért voltam kíváncsi mert sajnos tápszeres a babám. És van a környezetemben olyan aki azt mondja pici többet kellene ennie és gyarapodnia. A gyerekorvos pedig még sokalja is a súlyát. Tudom az a fontos hogy gyarapszik és nincs felfújódva. A gyerek mindig tudni fogja mennyi az a mennyiség amire szüksége van.
Köszönöm a válaszokat. Boldog gyermeknevelést és sok egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!