Babámnak fagyasztottam le barackot, ha kiengedem és összeturmixolom ujra lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
az a baj hogy csak ugy raktam el hogy megfeleztem,hámoztam..és csak felet veszek elő,de azt a fél barackot nem tudja a gép teljesen lepürésíteni,mert kinyomja az oldalára.2012. szept. 3. 11:23
1/7 anonim válasza:
Én már nem fagyasztanám le újra amit egyszer felengedtem.
Próbáld meg összeturmixolni vmivel pl. alma, körte.
2/7 anonim válasza:
Én botmixerrel töröm a barackot és úgy teljesen lepürésíti.
3/7 A kérdező kommentje:
még csak barackot ehet,most kezdjük a hozzá táplálást.
nekem nincs botmixerem,hanem bébiétel készitőnk van,ami turmixol,de ez kis mennyiség,igy nem tudja jol leturmixolni!
2012. szept. 3. 11:37
4/7 anonim válasza:
Nem tudom ilyen turmixotok van.A miénk egy sima,egyszerű dyras.Ehhez lehet venni kávé örlő feltétet,ami pont akkora,hogy elég egy adag bébi kajához.Mondjuk mi 8 éve vettük a turmixot,akkor nem volt mellé ez a feltét(mostani szériához már van)Egyer eltörtem a kancsó részt,amikor azt pótoltuk,akkor kaptuk hozzá az örlőt,de mivel nem kávézunk,így teljesen új.Decemberben ezzel fogom csinálni a kisfiamnak a kaját :)
6/7 anonim válasza:
2. vagyok. Húúú, ez a szerkentyű jó drága.
Az én kisfiam 5 hónapos. Ő is nagyon pici adagokat eszik. A botmixer kb. 5000 ft. Egy pici főtt krumplit és egy 2-3cm répát összemixelek vele egy kis tápszerrel és az egész teljesen homogén. Ugyanígy az alma-barackot is. Felet-fele bele és kész. Nem akarom rád beszélni, de ilyen picike teljesen folyós pürés ételeknek az a tökéletes.
7/7 A kérdező kommentje:
hát igen..már én is bánom hogy megvettem,késöbb ha nagy adagot eszik biztos jó,de még csak amig egy fél barackot eszik addig sok hasznát nem veszem!
2012. szept. 3. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!