Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyümölcsöt hogy raktok el...

Gyümölcsöt hogy raktok el télre? Miben rakjátok el?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán befőzzük?! Talán befőttesüvegben?!
2009. júl. 28. 08:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Babának gondoltam. Lereszelve, vagy egészben, s zacsiban, vagy valami műanyagban?
2009. júl. 28. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi úgy raktuk el, hogy leturmixoltuk és margarinos dobozba raktuk be a fagyóba.
2009. júl. 28. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ezen agyalok mostanában...

A meggyet leturmixoltam és Aventes pohárban elraktam. Ez állítólag majd jó lesz meggyszósznak húsokhoz.

Őszibarackot is szeretnék majd leturmixolni, az majd inni lesz jó.

A kajszibarackot kis kockákra akarom összevágni és zacskóban lefagyasztani, mert télen lesz egyéves és akkor már elmajszolgathatja. Ha meg mégsem lesz jó a felolvasztott barack, akkor majd leturmixolom azt is.

Cseresznyét és meggyet amúgy raktunk el egész szemesen is.

Viszont nem tudom, hogy zöldségekből mit lenne érdemes...

2009. júl. 28. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a nagyobb gyümölcsöt(őszibarack,körte,sárgadinnye)megpucolva(őszit nem,mert azt vettem észre,hogy kiolvadva simán lejön a héjja,ha amúgy is az a fajta),felezve v. negyedelve folpackba csavarom és zacsiba teszem.Én is pürésítve raktam el az elején,de rájöttem,hogy nem lehet igazán adagolni.A meggyet magozás után tálkákba fagyasztanám úgy ahogy van.
2009. júl. 28. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Aventes poharakba én is raktam el, de csak 12 db-om van, vagyis az 12 adag, de akkor zacsiba szeletelve teszem el .
2009. júl. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!