Gyümölcsöt hogy raktok el télre? Miben rakjátok el?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 08:08
1/6 anonim válasza:
Talán befőzzük?! Talán befőttesüvegben?!
2/6 A kérdező kommentje:
Babának gondoltam. Lereszelve, vagy egészben, s zacsiban, vagy valami műanyagban?
2009. júl. 28. 09:33
3/6 anonim válasza:
Mi úgy raktuk el, hogy leturmixoltuk és margarinos dobozba raktuk be a fagyóba.
4/6 anonim válasza:
Én is ezen agyalok mostanában...
A meggyet leturmixoltam és Aventes pohárban elraktam. Ez állítólag majd jó lesz meggyszósznak húsokhoz.
Őszibarackot is szeretnék majd leturmixolni, az majd inni lesz jó.
A kajszibarackot kis kockákra akarom összevágni és zacskóban lefagyasztani, mert télen lesz egyéves és akkor már elmajszolgathatja. Ha meg mégsem lesz jó a felolvasztott barack, akkor majd leturmixolom azt is.
Cseresznyét és meggyet amúgy raktunk el egész szemesen is.
Viszont nem tudom, hogy zöldségekből mit lenne érdemes...
5/6 anonim válasza:
Én a nagyobb gyümölcsöt(őszibarack,körte,sárgadinnye)megpucolva(őszit nem,mert azt vettem észre,hogy kiolvadva simán lejön a héjja,ha amúgy is az a fajta),felezve v. negyedelve folpackba csavarom és zacsiba teszem.Én is pürésítve raktam el az elején,de rájöttem,hogy nem lehet igazán adagolni.A meggyet magozás után tálkákba fagyasztanám úgy ahogy van.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Aventes poharakba én is raktam el, de csak 12 db-om van, vagyis az 12 adag, de akkor zacsiba szeletelve teszem el .
2009. júl. 28. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!