Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az, amit nem vettél használ...

Mi az, amit nem vettél használtan a babának? Használati tárgy és ruha is lehet.

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy cipőből csak újat szabad.
2012. szept. 2. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Hát ha olyan sok pénzed van... de semmi baja nem lesz a gyereknek pl. a használt ruciktól. Inkább turizok neki jó minőségű ruhát és jól kimosom, mint gagyi kínais új cuccot, ami még a bőrének sem jó. Ha meg már új, akkor jó minőségű pamut és annak meg van ám ára.
2012. szept. 2. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak cumit és evőeszközöket nem vennék használtan,cipőt is lehet, ami újszerű, miért ne?

Ruhákat, babakocsit, járókát, játékokat, mellszívót, kis biciklit,rengeteg jó minőségű termékhez hozzá lehet jutni szuper áron! Aki mindenből újat vesz, szerintem nem tud ezekről a lehetőségekről.

2012. szept. 2. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:

amit NEM használtam vettem:

cumik, kistálka, kiskanál

2012. szept. 2. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Magamnak sem vennék soha használt más által ledobott ruhát nem hogy a gyerekemnek.
2012. szept. 2. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Ruhát vettem neki használtan.

Játékot eddig csak egyet. De kaptunk más gyerektől játékot.

De vettem volna babakocsit is, de nem volt olyan amilyet akartam. Ja a pihenőszéke is az.

Én cipőt biztos nem vennék, mert ott fontos, hogy a lábára illeszkedjen tökéletesen, hogy az ő lába alakítsa ki.

Anyósom mániája a turkáló, vmikor cumisüveget hozott, ment a kukába. S volt, hogy rágókát fognyomokkal. A hajam égnek állt. Leb@&tuk és megsértődött. De az agyáig nem jutott el.S újra hozott. A harmadikat már megetetem vele az biztos. Bocs a kitörésért.

2012. szept. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!