Mennyibe kerül manapság a pelenka?
Megmondom őszintén én már vagy fél éve nem vettem boltban pelenkát a lányomnak.Most 20 hónapos, még nem alakul a szobatisztaság.
Újabban ajándékba kaptuk, barátnőm foglalkozik vele és tőle vettem de drágállottam kicsit, mert emlékeim szerint nem volt ilyen drága anno...
Kerestem pár nagykert, most próbálom is árulni a pelusokat és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ki mennyiért veszi boltban a pelust?Illetve ha diszkont pelus akkor azt mennyiért?Kinek mi a trükkje?(gondolok itt kuponokra és hasonlókra).
Kérlek darabárat és mérete írjatok!
Köszi!
7699 ft a dobozos 132 darabos dobozos pampers active baby. Arra felhasználok egy 25%-os joker kupont, akkor az 5774,25. Aztán jön a 15% végösszegi, akkor az eredmény 4908,1125. szóval darabja 37,18 ft.
Csak akkor veszek, amikor van dobozos a dm-ben, akkor veszek 3-4 dobozzal, attól függ mennyi van otthon. Egy doboz egy hónapig elég.
Köszi a válaszokat!Azthiszem, hogy akkor nagyon jó árakkal dolgozom...Nálam a legdrágább pelus 41 ft, és az is bugyipelenka:) Persze nem Pampers vagy Libero, de a minősége kiváló :)
Mégegyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!