Szerintetek a bölcsis játszóház jó dolog?
Szerintem jó dolog, igen.
Én is kb. 14-15 hós koruk óta hordom a fiaimat játszóházakba, de nem mindig ugyanoda, szeretem a változatosságot. Hadd lássanak mindenféle helyet, többféle közösséget.
A ti esetetek más, mert eleve be lesz adva bölcsibe a pici, nálunk meg nem. Szerintem beszoktatásnak is felfogható, hogy már most oda hordod. A gondozókkal kéne megbeszélni, mikortól vagy milyen formában javasolják, hogy néha otthagyd. Fél órát biztosan ki fog bírni, aztán majd szépen belerázódtok.
Otthagyás: Mi templomba járunk, addig van gyerekmegőrzés, 14-15 hós volt a gyerekünk, amikor elkezdtük vinni. Én féltettem otthagyni első alkalommal, de apja erősködött, hogy majd ő intézi - hát erre máris otthagyta. És nem sírt, jól érezte magát. Azóta már majdnem egy éve jár hetente 1-másfél órát, várja és szereti a gyerektársaságot, nincs gond az elköszönéssel.
Bölcsis gyerekmegőrzőbe is akartuk anno vinni (amikor rossz volt huzamosan az idő), de ott azt tanácsolta a gondozónő, hogyha később oda fog járni bölcsibe (oda fog pár nap múlva), akkor inkább ne, mert később nem érti, miért nem lehet átmenni. Végül más miatt sem vittük, így tapasztalatom nincs - biztos azért gyerekfüggő meg megszokja amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!