Ti milyen ülést vennétek egy 11 hónapos,12 kg-os babának?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha még háttal utazna, de a hordozó már egy ideje erre nem alkalmas :)
-0-18-as ülést vegyünk?
(vajon erről nem lógna le a lábbal, ha háttal kötnénk be?)
-9-18 kg-osat menetiránnyal megegyezőt?
Köszi! :)
2012. aug. 31. 13:31
11/15 anonim válasza:
1,5 éves kora elött nem nagyon.
De a te gyerekd azt csinálsz vele amit akarsz én viszont inkább hiszek több egymástól független szakembernekés nem kockáztatom a gyerekem biztonságát.
12/15 anonim válasza:
kérdező én beraktam a linket én tuti vagy ilyet vagy valami 0-18kg-st ülést vennék. Enyém 16 hónapos lesz nem sokára ezt fogja kapni mert lassan kinövi a hordozót.
13/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Akkor mindenképp, olyat keresek, amiben egy ideig még háttal utazhat! Köszi a segítséget! :)
2012. szept. 1. 22:57
14/15 anonim válasza:
igazán nincs mit.
Egyébként az indexen van egy milyen autós gyerekülést vegyek? cimű topik ott vannak tényleg hozzáértők is, segítenek választani.
15/15 anonim válasza:
Akkor is baromi erős túlzásnak tartom másfél éves koráig háttal utaztatni a gyereket... Az enyém már 9 hónaposan utált háttal ülni, másfél évesen meg már rövid mondatokban beszélt, szerintem elküldött volna melegebb éghajlatra, ha úgy akartam volna berakni az autóba. Arról nem beszélve, hogy egy 13 kg-os, 85 centis másfél éves gyereket ültess már be egy hordozóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!