Van valaki akinek a kisbabája rászokott a lázmérőzésre? És ha igen hogy oldotta meg?
én nem használtam lázmérőt mert az orvos figyelmeztetett, hogy rászokhat, ne tegyem. anyatejes babám 10 naponta kakilt segítséggel, általában laevolacot kapott, erre nem lehet rászokni, vagy ha már az sem segített akkor glicerines kúpot, de azt ritkán, 2-3 havonta.
most már nagyfiú, sajnos a laevolacot még mindig elő kell venni mert ha kevesebb gyümölcsöt eszik vagy idegen helyen vagyunk akkor nem sikerül.
szerintem azonnal térj át másra. anyatejes? mert akkor kéne hagyni, hogy próbálkozzon és mondjuk csak 1 hét után segíteni neki.
minden nap lázmérőzöd? barack levet próbáltad?
Hagyd a lázmérőt tényleg, mert ismertem olyant, akinek az anyja kb. 8 éves koráig hőmérőzte, mert annyira megszokta!!
Laevolac, glicerines kúp...ha nagy a szorulás...de ki lehet próbálni a bébiteát, édeskömény teát is, bevezetni a gyümileveket, amik hajthatják.
Az én lányom is nehezen kakil (lázmérőre)ő is 4 hós, de énmegvárom akajálással a 6 hót!
Viszont!HA én eszem sárgabarack szilva körte...esetlegegykis joghurt hozzá,akkor neki sikerül!2 hete jöttem rá,azóta MINDEN NAP kakil,és sokkal nyugodtabb!
MAjd megírod mitmondott adoki???
Jobbulást,kívánomhamar oldódjon meg!
2,5 éves és 4 hós csajok anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!