Más is észrevette, hogy a tesco-s lila pelus minősége romlott?
Szia.
Mi ezt használjuk régóta, de nálunk nincs ilyen probléma, nem folyik mellé a pisi. Egyszer-kétszer előfordult, de mindig bebizonyosodott, hogy én (vagy apa) raktam rá rosszul. :)
Én nem vettem észre, hogy rosszabb lenne a minősége, bár mi csak kb. háromnegyed éve használjuk, vagyis már csak használtuk, mert közben szobatiszta lett a lányom. Így csak a legnagyobb méretről van tapasztalatom.
Ezzel előfordult az utóbbi hónapokban, hogy kifolyt a pisi, de az nem a pelenka miatt volt, hanem mert már ritkán, de hirtelen nagy adagokat pisilt a lányom, és fizikailag képtelen volt a pelenka "bírni a ritmust". Egyébként meg akár 4-5 deci pisit is felszívott, néha, amikor sokat ivott a gyerek, féltégla súlyú pelenkákat szedtem le róla, mégsem folyt mellé.
Nem tudom, mekkora a babád, de lehet, hogy méretet kellene váltanotok. Én mindig abból tudtam, hogy méretet kell váltani, hogy kezdett kifolyni a pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!