Milyen méretű ruhák kellenek 6-12 hó-s korig? Ilyenkor már nem adtok rájuk rugit ugye?
25 garnitúra ruhája volt, body+Rugik
Minden evés után bukott, ruhát kellett cserélni, de emellett napi 4-5 alkalommal kakilt, ami f@s volt, a nyakáig olyan lett!
Nem hazudok, napi 5-6 alkalommal öltöztettem, mostam vasaltam 3-4 naponta, 2-3 nap volt mire megszáradt, téli baba volt.
Mikor elkezdtük a hozzátáplálást akkor megint csak sok ruha kellett, mert hiába tettem rá előkét, mindene kajás lett!
6 hós kora után is sokszor adtam rá rugit, abban aludt, abban volt itthon, mert hanmászott vagy ölben volt, nem csúszott fel a nadrág szára, nem volt ki a lábazára...
Ha mentünk valahová akkor body harisnya kisruha, de itthon a rugi a legpraktikusab, még 1 évesen is azt hordta itthon!
De rugi azért kell szerintem, nekem 3 gyerekem van és aludni 2 éves korig rugiban aludtak (nem volt kint a derekuk )
Egyébként meg body szoknya hari illetve nadrág zokni body felső vagy pulcsi stb.
0-3 és 3-6 hósan 10 rugi 15-20 body de legtöbbször már kicsi babaként is csak alvásra használtuk a rugit, tehát olyan 1-2 hónapos korig rugiban voltak nappal is de utána viszont már rendes (fentebb írt) ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!