Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba jelbeszéd tanfolyamra...

Baba jelbeszéd tanfolyamra járt valaki? Vélemény?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sajnos nem elérhető a tanfolyam,de én megvettem a könyvet "Babajelek"Már elég korán elkezdtem jeleket tanítani és most 8 hónapos már mutatja az inni,még,halacska,kacsa,sapka,gyere,pá-pá,süti-süti jeleket.Úgy hogy ha ezt még tanfolyammal tanítottam volna tuti még többet jelelne.Ja és a többi jelnek is már tudja a jelentését,csak még a korának komplikált visszamutatni de érti mit mutatok és mindig a jó irányba néz mikor jelelek neki.Nagyon jó dolog és azóta egy két sírással is kevesebb.És nagyon csacsogós baba :-))
2012. aug. 29. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nálunk most lesz tanfolyam, egyébként 8 hós kortól lehet menni egészen 2 éves korig. Szerintem elmegyünk, bár már 16 hós a fiam.
2012. aug. 30. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Csináltam a gyerekkel, de könyvből, nem volt tanfolyam. Csinálták és nagyon hasznos volt.
2012. szept. 1. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
1 éves múlt a fiam, amikor már nagyon akart beszélni, de még nem tudta sehogyse kifejezni magát. Egy hét alatt kb 40 jelet tanultunk meg, volt amit a könyvből, volt amit ketten találtunk ki. Látványos volt a hangulatváltozása, boldog volt h tud "beszélni". Van olyan jel, amit még ma is használ, ha pl tele van a szája de kér még.
2012. szept. 1. 17:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak. Megerősített abban hogy kipróbáljuk.
2012. szept. 1. 21:02
 6/6 Krisztikem02 válasza:

Valószínűleg a kérdezőnek már nem tudok érdemben segíteni, viszont hátha akad olyan, akiben azóta fogalmazódott meg hasonló kérdés. Izabella kislányommal mi 9 hónapja jelelünk, és nagyon szeretjük! Azért, mert a jelek segítségével jobban megértjük egymást, így kevesebb a meg nem értettségből fakadó sírás, hiszti, a módszer pedig praktikussága mellett igen szórakoztató. A babajelek elsajátítása gyorsan ment, mi jártunk tanfolyamra is, amiről bővebben babajelbeszéddel foglalkozó blogunkban olvashatsz:

[link]

Üdv,

Kriszti

2015. ápr. 6. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!