4 hónapos babával nyaralás?
Lázmérő, lázcsillapító, szúnyogriasztó, fenistil, játék, babavíz (ha ott nem lehet forralni), pelus, törlőkendő, meg a napi cuccok...
Ezeken kívül bankkártya :)
Ami hiányzik, bárhol megveheted...
Jó nyaralást!
Mi ennyi idősen voltunk a Balatonon 2 éve. Vittünk felfújhatós kiscsónakot, ami esténként kádként, nappal meg csónakként szolgált. Gyógyszerekben a gyerekorvos tud segíteni, sok mindent felírt. De ha olyan helyre mentek, ahol van patika, akkor elég csak a recepteket vinni. És csak akkor váltod ki, ha tényleg szükséges.
Ruhából vigyetek meleget is, babakocsira esővédő, szúnyogháló. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
mi vittünk egy kis felfújható medencét (a Profiban most kb 900 ft), így a Balaton parton ő is tudott pancsizni egy flakonban vitt tiszta vízben (a tóba én még nem akartam bevinni, nehogy elkapjon valamit)
50-es naptej, napernyő
nem kell semmi extra, csak a napi dolgok - esetleg még pár pléd, hogy bárhova le tudd tenni; eldobható pelenkázólap, ha esetleg a szabadban kell pelust cserélni
Első válaszoló segítőkész, de úgy gondolom, hogy minden babának mások az igényei, mások a családnak a lehetőségei, elképzelései.
Van aki az egész lakást magával viszi, van aki az alapvetőkön kívül semmit.
Én az mondom, hogy ha a mama nem tudja mit vigyen, hogy várja el "idegenektől", hogy tudják mi kell a bébijének.
Sorry ha én rosszul értetett vmit :O(
én három hónapossal indulás előtt:
bementem a szobájába egy óriás táskával és mindent beletettem :) igazából belesöpörtem. összes ruha, összes játék, összes babaápolási bizbasz. plusz utazóágy, kiskád, játszószőnyeg.
és mosópor, hogy ha vmi nagy gebasz van, akkor ki tudjam kicsit mosni kézzel a cuccot.
imádta. egy hét múlva megint megyünk pár napra, annyira.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
Ha tehetném az összes cuccot össze pakolnám de sajnos nem kamionnal megyünk és csak a babakocsi betelíti a csomagtartót így már sok hely nem marad 3 ember cuccára így próbálok felesleges dolgot nem bepakolni és fontos dolgot itthon hagyni
A pici pancsoló eszembe se jutott és tényleg hasznos lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!