Minden baba ugyanolyan jókedvű ha egészséges? Vagy vannak jobb kedvű babák és kevésbé jókedvűek? Ez mitől függ? Vagy ha nem olyan jókedvű, akkor nem is egészséges?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 15:59
1/4 anonim válasza:
még a tesók sem egyformák, a fiam állandóan nevet, imádom, ahogy felszabadultan kacag, mi sem bírjuk ki nevetés nélkül, a lányom is mosolygós, de már sokkal kevésbé kacagós, hahotázós, mint a kicsi, pedig hidd el, mindkettő egészséges, kiegyensúlyozott és nem teszünk különbséget a nevelésükben sem
nincs két egyforma habitusú ember, ez már a kicsiknél is így van
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha nem egészséges egy nem jókedvű baba, talán nehezebb észre venni, ha van valami baja, mert nem olyan látványos, mintha egy állandóan mosolygó baba lenne. Az én kislányom állandóan mosolyog, jókedvű, vidám, de én nem ilyen voltam, mégis egészséges voltam/vagyok.
3/4 anonim válasza:
A mi babánk nagyon mosolygós jó kedvű születése óta ilyen 8 hónapos kisfiú. Ha egy baba kiegyensúlyozott és. Boldogok a szülei akkor ö maga is az. Ha te sokat idegeskedsz, stresszes vagy akkor ez kihat rá, az egészsége nincs összefüggésben a vidámságával.
4/4 anonim válasza:
Az én babám még csak 6 hetes, de nagyban függ a kedve az időjárástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!