Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vegyunk legzesfigyelot vagy...

Vegyunk legzesfigyelot vagy szerintetek felesleges?

Figyelt kérdés
Novemberben szuletik elso babank es eddig ugy volt hogy helyhiany miatt kulon szobaban lesz mar az elejetol. Most megis sikerult ugy atrendeznunk a haloszobat hogy elferne egy kisagy. Dilemmaban vagyok hogy legyen-e legzesfigyelo es legyen rogton kulon szobaban vagy legyen velunk egy szobaban de figyelo nelkul? vagy mindenkeppen vegyek figyelot? ahhh nem tudom. Baratnom szerint csak megjobban stresszeli az embert a figyelo ha netan ok nelkul beriaszt, neki mar 2 gyereke van. Akinek van tapasztalata kerem irjon.

2012. aug. 28. 14:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es! Érdekes, hogy miközben ennyire ellene vagy valaminek, ami megmentheti a babád életét, ezerrel beparázol, hogy "keményedik a pocid". Ne aggódj, ettől nem fogsz elvetélni, viszont attól meghalhat a babád, hogy ennyire légzésfigyelő ellenes vagy. Köszönd meg inkább a 3-asnak, hogy belinkelte neked a sztorit, mert talán volt rád akkora hatással, hogy átgondolod a dolgot, és ezzel talán megmentette a gyereked életét.
2012. aug. 29. 00:00
 22/24 anonim ***** válasza:

Te valami ufó lehetsz ha az is meghallod ha nem vesz levegőt ,el is hiszed amit mondasz???

"hangosabban sóhajt a gyermekem, már éberen figyelem"

2012. aug. 29. 00:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van annak aki a 12est szembesíti az ellentmondásával!!!
2012. aug. 29. 00:28
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt egyetértek azzal, hogy hiába alszik valaki éberebben a babája mellett, arra lehet felébred ha hangosabban sóhajt a baba, de hogy arra senki sem kell fel, ha nem vesz levegőt, az tuti!

Másrészt hónapok óta követem azt a kérdést, ahol meghalt a kisbaba. Ha megnézitek, a kérdés a szoptatásról szólt, szóval nem fognak annyian rákattintani, mintha már eleve a kérdésben kiírja, hogy meghalt a baba. Vagy gondolod kedves kétkedő, hogy valaki annyira unatkozik, hogy leül a gép elé és több, mint egy évet szán rá, hogy egy jól kidolgozott hazugsággal töltse az idejét, ha úgy adódik? Egyébként sosem olvastál még itt olyan kérdést, hogy "Görcsölök és vérzek, mit tegyek?"?? De számtalan példa van rá, hogy attól, hogy valaki néha görcsölget, még nem fog elvetélni. Amúgy nem 2 hónap múlva vállalta a babát, hanem 1 év múlva és ha elolvastad volna, azt írta, hogy nem tervezték... Nem értem miért kell a kákán is csomót keresni és rosszindulatúnak lenni! Inkább örülj, hogy nem veled történt és nem neked kell szenvedned ilyenek miatt!

Kedves kérdező! Én is úgy gondolom, hogy egy légzésfigyelő megfizethetetlen lehet, ha megmentheti a gyermeked életét. Azt sem értem, hogy miért nagyobb tragédia, mintha valakit feleslegesen kelt, mint az, hogy nincs, ami figyelmeztessen, nyugodtan alszol és reggel már nem lélegzik a baba. Inkább felkelek minden éjszaka feleslegesen, minthogy ne keljek fel, amikor kell! Egyébként a légzésfigyelőnek tényleg csak akkor van értelme, ha megtanulod, hogy mit kell tenned baj esetén, különben tényleg értelmetlen.

2012. aug. 29. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!