Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vegyunk legzesfigyelot vagy...

Vegyunk legzesfigyelot vagy szerintetek felesleges?

Figyelt kérdés
Novemberben szuletik elso babank es eddig ugy volt hogy helyhiany miatt kulon szobaban lesz mar az elejetol. Most megis sikerult ugy atrendeznunk a haloszobat hogy elferne egy kisagy. Dilemmaban vagyok hogy legyen-e legzesfigyelo es legyen rogton kulon szobaban vagy legyen velunk egy szobaban de figyelo nelkul? vagy mindenkeppen vegyek figyelot? ahhh nem tudom. Baratnom szerint csak megjobban stresszeli az embert a figyelo ha netan ok nelkul beriaszt, neki mar 2 gyereke van. Akinek van tapasztalata kerem irjon.

2012. aug. 28. 14:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van, de nem nagyon használtuk, csak 1-2x, igaz mellettem aludt a baba.

Én ha vennék, olyat vennék, ami pelusra csíptetős, Snuza go vagy Snuza halo. Igaz ezekben hason nem igazán lehet aludni, az Angelcare esetén meg, amilyen nekünk volt, oldalán fekve nem lehet altatni.

Amikor meg már forog magától majd, akkor már nincs szükség légzésfigyelőre, olyan 4-6 hónapos korig érdemes szerintem.

Szerintem a ti szobátokban legyen, másképp nagyon nyugtalanul aludnál, vagyis én biztosan így lettem volna, és éjszakára, hogy nyugodtabb legyél, vegyetek Snuza Halot, olvass utána, mit tud.

Az Angelcare azért riaszt sokszor tévesen, mert ha kicsit is oldalán fekszi a baba, nem háton vagy hason, már nem tudja jól érzékelni a nyomásváltozásokat, amit a légzés okoz, így azt hiszi, nem lélegzik normálisan a baba.

A Snuza pedig a has mozgását figyeli, így akár oldalán, akár hátán fekszik, jól működik.

2012. aug. 28. 15:08
 12/24 anonim ***** válasza:
9%

Kedves 3-as.Mivel én nagyon légzésfigyelő ellenes vagyok,úgy gondoltam,ha már belinkelted,átfutok az oldalon,mert ha te vetted a fáradtságot veszem én is.

Tudod itt ülök a gép előtt 6 hónapos terhesen nem nézek híradót és nem hallgatok rádiót,MERT nem vagyok képes terhesen elviselni a gyermekekkel történt borzalmakat!!Ha máskor ennyire nagyon megakarsz győzni másokat a véleményedről legalább írd ki,hogy FIGYELEM csak erős idegzetűeknek,vagy valami hasonló.!Mert elég volt 2 komment és már potyogtak a könnyeim,miközben érzem,hogy keményedik a pocim is.!

2012. aug. 28. 15:10
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Máskor oda írom.. Én is 3 napja találtam kb, és sírtam én is. Ne haragudj, hogy felzaklattalak. De ha ennyin múlik én inkább kiadok légzésfigyelőre pénzt.
2012. aug. 28. 15:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekünk van és nem bántam meg.

Soha nem riasztott még tévesen!

Nálunk a gyerek eleve külön szobában alszik, tehát nehezen hallgatnám a légzését.

Ráadásul volt már olyan x hét alvatlanság után, arra sem ébredtem fel,hogy a férjem megetette éjjel a gyereket!

Én ilyet nem bízok a megérzéseimre.

Meg pl. ha a nagyi aludt itt, mert mi esküvőn voltunk, na ő sem hiszen,hogy 60 évesen bírja hallgatni egész éjjel a gyerek szuszogását!

A miénkhez van szülői egység, ami különösen jó, ha mondjuk a teraszon van dolgom, amíg alszik, mert nem üvölti halálra magát, mire észreveszem!

2012. aug. 28. 15:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Engem is az nyugtatott meg, hogy van légzésfigyelőnk. Nem riasztott be soha. Most 5,5 hónapos a lányom és használni fogom legalább 1 éves koráig. Engem megnyugtat, hogy van.:)
2012. aug. 28. 15:28
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

ha a felsleges dolgokat említette egy anya akkor már inkább az 50. body vagy a 30. plüss szar, mint egy olyan eszköz ami a baba életét menteti meg!

mi kaptunk anyósoméktól, ez már többször leírtam itt, férjem kistestvére 2 hónapos korában lett angyalka.

mi csak és kizárólag a kiságyában altattuk a kicsinket, légzésfigyelővel. sokszor volt, hogy nem akart ott aludni, akkor virrasztottam míg bele nem tettem. oké, túlparáztam ez tény, de ilyen előzményekkel szerintem mindenki így tett volna. nekem a legjobb barátom volt a gyerekem 2 éves koráig :)

2012. aug. 28. 15:39
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Mindenképpen vegyetek. Az a normális egyébként ha különszobában van,d e ha veletek van a légzésfigyelő akkor is fontos arra nem fogsz felébredni hogy meghal.
2012. aug. 28. 15:53
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Én meg nem veszem be, hogy valaki elveszíti a babáját, de nyugiban írogat a gyakorikérdéseken és utána lekommentálja az összes vetélését mosolyogva. De linkelkesd csak nyugodtan riogatásnak.

Nálunk 2 babánál nem volt légzésfigyelő, nővéreméknek meg volt.

2012. aug. 28. 16:43
 19/24 anonim ***** válasza:

"Én meg nem veszem be, hogy valaki elveszíti a babáját, de nyugiban írogat a gyakorikérdéseken és utána lekommentálja az összes vetélését mosolyogva. De linkelkesd csak nyugodtan riogatásnak.

Nálunk 2 babánál nem volt légzésfigyelő, nővéreméknek meg volt."

A bölcsőhalál ezek szerint egy városi legenda, és szerinted ilyen nincs? Nem láttam, hogy mosolygott volna, és ha megnézed hónapok teltek el 1-1 kommentje között.

2012. aug. 28. 16:46
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt mondom, hogy városi legenda, ha ezt olvastad ki a kommentemből, akkor nem velem van a baj.

Egyszerűen még ha igaz is amit ír, akkor 2 hónap múlva sem vállal senki babát, mert egyszerűen még a gyászidőszak sem telik le plusz egy orvos sem javasolná.

Meg amikor azt írja, hogy görcsöl akkor kórház helyett ide ír? Bocs, nem veszem be, de igaz, riogatásnak remek.

2012. aug. 28. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!