Ha a babám most 4hónposan 6200gramm, akkor vehetek neki őszre/télre 9-18kg-os gyerekülést?
Mert a BeSafe Izi Comfort X3 gyerekülést szeretném de az 9-18kg ig van.
Vagy pedig a Römer/Britaxot Frist Class Plus vegyem neki ami 0-18kg ig van.
Mindenképp a kettő között variálok mert fontos nagyon hogy biztonságos legyen az ülése.
Szerintetek a Römer is van olyan jó mint a BeSafe??
Ha van időd,megnéznéd és segítenél nekem hogy melyiket vegyem?
Most 63centi babám,50-nel született,és 2630grammal tehát jól össze kapta magát,de nem hiszem hogy jöv.hónapban eléri a 9 kilót :D mert már kezd lassulni hízása.
De a hordozónk semmi kép nem lesz jó télre,mert ha bundazsákba teszem bele is szorúl :D
Most még kényelmesen el van benne!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged és hogy szakítottál rám pár percet!!!!
Bocs, ha kritizálásnak vetted. Nem akartam, de azért gondoltam, hogy esetleg menetirány szerint szeretnéd bekötni, mert én úgy láttam, hogy a BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg-ig menetirány szerint lehet bekötni.
Ezért próbáltalak lebeszélni róla, hogy lehet nagyon szuper, de nem biztonságos még nektek.
*apszolult- ezt abszolultnak akartam
*kritikálo- ezt pedig kritizálonak :-D
Csak teloval irtam és ez az érintő kijelző.. :-/
Tudom, hogy jó, ha hátra felé vannak bekötve, de az tuti fix, hogy a lányom 4 éves korában nem ült volna úgy be. Mi 8-9 hónapos korában váltottunk (maxi cosi priorira) és mielőtt beleültettem volna megkérdeztem a doktornőnket, hogy lehet-e (mert a Brendonban leordított egy eladó, hogy bele ne tegyem, mert le fog szakadni a gyerekem feje-nem túlzok komolyan) Rákérdeztem erre a dokinál és azt mondta, hogy ha már stabilan biztosan tartja a fejét akkor beletehetem. Hasonló problémánk volt, mint a kérdezőnek, hogy kinőtte a gyerek tavaszra.
A 2. gyerekem tovább bírta ő olyan 10-11 hónaposan került át a "nagy" ülésbe, azért mert állandóan kitekingetett kitekerve magát a hordozóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!