4 hós oltásokat kapta tegnap a lányom.37,6-t mértem most nála. Lehet az oltástól?
Figyelt kérdés
Ilyenkor,adhatok már neki kúpot vagy várjak még egy kicsit? Meddig tarthat ez ha az oltástól van?2012. aug. 28. 11:07
1/3 anonim válasza:
Lehet az oltástól.
Én nem adtam "csak" hőemelkedésre kúpot.
Estére persze jobban figyeltem, és ha elkezdett felfele kúszni a hője, akkor adtam kúpot neki.
Amúgy neki nem tartott sokáig az oltások után, max. 1-2 napig volt pici hőemelkedése.
A 15 hónapos oltás volt neki durvább, akkor kapott lázcsillapítót, mert lázas lett eléggé.
2/3 anonim válasza:
Á ennél még nem kell!
Figyeld ha megy feljebb csak akkor!
Popsiba mérted ,mert ugye tudod onnan 0.5 fokot le kell vonni?!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor még várok egy kicsit és figyelem emelkedik-e. Igen,levontam a 0,5 fokot.
2012. aug. 28. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!