Miért hányhat egy 3 hetes kisbaba etetés után? Már 3
napja minden egyes etetés után, a büfinél kihányja a
tejcsit. Mit csináljak? És széklete is ritkán van.
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 13:51
1/7 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget írni más anyák biztos jobnban fogják tudni,én még csak pocak fázisban agyok,de szerintem ezt hívják úgy,hogy bukás...Szóval nem lehet,hogy reflux?
Ha nagyon nagy hülységet mondok,megérdemlem a lepontozást...
2009. júl. 26. 13:58
2/7 anonim válasza:
Bukik a baba.A reflux komolyabb dolog, nem hinném hogy az.Próbáld szopi közben is megbüfiztetni, sok levegőt nyel azért bukik.Az is normális ha csak ritkán van kaki.Anyatejes? A szervezete jól hasznosítja a tejet, nincs salakanyag.Ne aggódj!Jó babázást!
2009. júl. 26. 14:11
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg büfiztetni cicizés közben.Valószínűleg sok levegőt nyel és a levegőre ül a tejcsi és mikor büfizésre kerül sor a tejcsi jön elől.Milyen ritkán van széklete?Ha 5 napig nincs széklete akkor kell aggódni.Ami a pocakjában marad kaja azt hasznosítja ezért is előfordulhat , hogy nem kakil sokat.Ha hízik és nem fáj a pocija , nem zavarja , hogy nem kakil,nem nyugtalan, akkor nem kell aggódnod.Minden jót.33 hetes km.
2009. júl. 26. 14:14
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.Várj,én nagyon keverek akkor vmit.Mert én végig azthittem,hogy a bukás az már a reflux,szóval nem is hittem,hogy az komolyabb.De jól van mert magára a bukásra gondoltam én is:)Akkor csak nem tévedtem sokat:DJupppi:D
2009. júl. 26. 14:33
5/7 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen volt.Mi kaptunk tápszert-bukásgátló- amiből cici előtt kellett adnom neki,hogy benn tartsa a tejcsit.Nem sokat 10ml-t adtam, és ettől valamivel jobb lett.
De mivel így is gyakran "hányt", és szopi közbe büfiztettem, és ezzel többre mentem mint a tápszerrel.Próbáld meg..remélem bejön:)
2009. júl. 26. 14:59
6/7 anonim válasza:
Így akartam írni:De mivel így is gyakran "hányt", szopi közben büfiztettem, és ezzel többre mentem mint a tápszerrel.Próbáld meg..remélem bejön:)
2009. júl. 26. 15:00
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sokat hasznosítottam. Sajnos azt nem tudom hogy mi az a reflux, de már mostanában kezd jobb lenni a büfiztetés. Eddig is szopizás közben büfögtettem és annak ellenére is hányt. Mostmár hál istennek csak egy kicsi tejcsi jön vissza. Széklet viszont naponta van, csak eddig naponta többször volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!